Вујовић: У Будви је спроведен полицијски удар

Б. Дабић

четвртак, 02. 07. 2020. у 08:45

Вујовић: У Будви је спроведен полицијски удар
У зграду општине и даље не могу грађани, ни одборници, нити председник општине Марко Царевић, као ни председник Скупштине општине Крсто Радовић који свако јутро редовно долазе

БУДВА- Будвани, и други грађани који хоће да плате порез не могу ући у општину Будва. Како последњих једанаест дана, тако и данас. У зграду општине не могу ни одборници, нити председник општине Марко Царевић, као ни председник Скупштине општине Крсто Радовић који свако јутро редовно долазе, али им полиција и приватно обезбеђење не дозвољавају улазак.

Полицијски кордон интервентне јединице на главном улазу Општине, док су унутар зграде припадници приватног обезбеђења које по списку контролише ко од запослених може да уђе у зграду локалне управе.

Како списак оних који могу ући обезбеђење није дало на увид одборнику Ђорђију Вујовићу (ДФ) , он пришао и почео да им скида заштитне маске, како би грађани видели о коме се ради.

-Ово су јадови. У Будви је спроведен полицијски удар, по налогу Сузане Прибиловић. Чекам да ме позове тужилац да испричам ко је бацио сузавац у салу, казао је Вујовић.

Грађански биро ни данас није отворен, па ће грађани бити ускраћени за услуге.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације