„Опрости им Боже, јер не знају шта раде”: Будванин протестује у колицима пред зградом општине (ВИДЕО)

Novosti online / М. С.

петак, 19. 06. 2020. у 13:29

„Опрости им Боже, јер не знају шта раде”: Будванин протестује у колицима пред зградом општине (ВИДЕО)

Фото Printscreen Youtube

Пред полицијским кордоном нашао се и Будванин Владан Папан, који учествује у протестима упркос чињеници да је везан за колица

После недавне бруталне интервенције полиције пред зградом Општине Будва, гневни грађани су се поново окупили испред градске куће.

Пред полицијским кордоном нашао се и Будванин Владан Папан, који учествује у протестима упркос чињеници да је везан за колица.

- Имам инвалидску пензију од 130 евра - казао је полицјацима Папан, говорећи да не би волео да било ко заврши са тако мизерним примањима на која га ја ''осудила'' држава. Он је поручио полицајцима да они и о томе и ономе траба да воде рачуна...

Уз подршку других окупљених грађана, Владан је полицајцима, са крстом у руци, говорио: “опрости им Боже, јер не знају шта раде”.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

СДБ

19.06.2020. 17:25

130€ јад и беда Црне Горе.Колико Мило и остали у власти имају плату и готовог новца по разним банкама,то народ невиди него само тапшу власти која их уништава и држи као своје поданике.Неће дуго сви ћете доћи под власт СРБИЈЕ.

djordje

19.06.2020. 17:40

neki kazu da je crnogorska policija ,popunjavana za mitinge sa OVK i ZNG "kadrovima" iz albanije i hrvatske...ne daj Boze da im se nesto desi ,ali ne bi niko ni objavio kod njih to ,od sramote.

Ceki

19.06.2020. 21:35

Pogledajte te policaj e nirecina nije za Djukanovi a.Obratite paznju na njihove pogkede, svesni su i oni ove nepravde.Udrute mila, mili li mu m...u gde ga navise boli .Vile, palate brodove i posiljje kokai a.Tek tada ce te ga skinuti.

JUGO

20.06.2020. 00:01

Cudno da policija slusa jednog tako lopova i bandita ..Policija neverije u boga veruje u jednog lopova i covek koji stvara problema dase dva bratska naroda mrze,samo zato sto on i nekih oko njega imaju veliku korist da se nije obogatio od svoje bedne plate toliko zar ste toliko coravi u CG,zar ste coravi sta se desili sa jugoslavijom od takih lopova ko sto je on i ti oko njega..