У држави постоји само ваш ФАШИЗАМ!: Демократски фронт из Будве одговара на прозивке ДПС

Novosti Online/ М. С.

понедељак, 15. 06. 2020. у 21:08

У држави постоји само ваш ФАШИЗАМ!: Демократски фронт из Будве одговара на прозивке ДПС
Наглашавамо ово слободни, јер је то појам који ви оковани ретроградном свешћу и мрачни колико људска душа може бити

Партијска пискарала ДПС ових дана показују огромну дозу ароганције и мањак стида.

Додуше показују и да их је страх од само једног човека којег покушавају дискредитовати на све начине – Марка Бата Царевића називајући га ”Његош из Будве, одговор је из Демократског фронта Будва, на прозивке из Ђукановићеве ДПС, која већ данима обасипа јавност оптужбама на рачун Митрополије црногорско-приморске, митрополита Амфилохија и градоначелника Будве Марка Бата Царевића, који је осујетио рушење локалне власти у Будви.


- Партијска пискарала мисле да се заменом теза преко ноћи може заборавити њихов страначки идеолог са надимком ”Филозоф из Грбља” који се налази у Београду и тренутно је недоступан органима гоњења које контролише такође партијска батина ДПС. У држави коју сте беатификовали, постоји само један фашизам – ваш! И шта год урадили ви то не можете замаскирати. Фашизам је када прогањате и хапсите политичке неистомишљенике, када се партија поистовети са државом, када пендрецима и дугим цивима дисциплинујете грађане, багерима идете на цркве и манастире, када у мрклом мраку под полицијском опасдом и окупацијом усвајате противуставни закон којим рушите Српску Православну Цркву и када политичком корупцијом прекрајате изборну вољу.

За разлику од вас, који се користите историјским фалсификатима, ми се поносимо Његошем – и ако мислите да некога можете увредити поређењем са најславнијим мислиоцем којег је Црна Гора имала – онда то више говори о вама, вашем недораслом поимању историје и Црне Горе, кажу из ДФ Будва.

- Заиста нам је драго да вам је Марко Царевић постао ноћна мора, јер ни једно саопштење у последњих седам дана не можете срочити а да га не споменете, и обећавамо потрудићемо се да тако и остане. И наравно да ћемо као слободни грађани присуствовати свакој литији коју организује наша Српска Православна Црква.

Наглашавамо ово слободни, јер је то појам који ви оковани ретроградном свешћу и мрачни колико људска душа може бити, уваљани у блато политике која у континуитету 30 година разара биће Црне Горе, тешко можете разумети. Уместо да се бавите литијама – бавите се оним за шта чланове ваше странке, а који седе у Влади Црне Горе, грађани плаћају – економским колапсом до којег сте нас довели пљачкашким приватизацијама, промашеним инвестицијама, кинеским кредитима и општим лоповлуком по којем сте препознати, поручју из ДФ Будва Ђукановићевој ДПС.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације