Нови скандал у Црној Гори: Службеник министарства снимио песму у којој ПЉУЈЕ СВЕШТЕНИКЕ (ВИДЕО)

NovostiOnline

уторак, 02. 06. 2020. у 15:03

Нови скандал у Црној Гори: Службеник министарства снимио песму у којој ПЉУЈЕ СВЕШТЕНИКЕ (ВИДЕО)

Print screen

Шћепановић пева и "са иконе сав новац у свом џепу стављам, са Библијом у руци и хероин још ваљам"
Саветник у Министарству просвете Црне Горе Марко Шћепановић снимио је песму у којој вређа свештена лица алудирајући да они краду паре са икона и да ваљају хероин.

У овој песми, Шћепановић, коме и на Фејсбук страници пише да је запослен у ресору код Дамира Шеховића, наводи "да пријаве ме не смеју јер држим их у шаке, ја добро знам да много воле дечаке".

Шћепановић пева и "са иконе сав новац у свом џепу стављам, са Библијом у руци и хероин још ваљам".

- Нико нас не дира, свак се блесав прави због мантије ја могу криминалом да се бавим. Мантија ми даје моћ да не кажњено могу проћ - наводи се у песми под називом "Мантија".

Из Министарства просвете Црне Горе потврђено је да је поменуто лице запослено код њих.

"Марко Шћепановић јесте ангажован путем уговора на одређено време у Министарству просвете, након претходно спроведене законске процедуре и јавног огласа на којем је био једини кандидат који је испуњавао законске услове, а који се појавио на усменом интервјуу. У овом моменту не располажемо информацијама у односу на питање које сте поставили. Свакако да ћемо их пажљиво проверити.

Јасно је да запослени у било којем Министарству и јавној управи у целини имају право на сопствени став у односу на друштвене теме, али не никако и на понашање које би рушили углед и достојанство просветног система. Кад се упознамо да наведеним, моћи ћемо заузети детаљнији став.

Уколико се испостави да постоји потреба и законски основ за реакцију министарства, свакако да нећемо оклевати, већ ћемо искористити надлежности које имамо и о томе вас повратно информисати",саопштено је из Министарства просвете", одговорили су из Министарства просвете на питања новинара, преноси Борба.ме.Коментари (7)

Миле О.

02.06.2020. 15:43

Јадан си ти и онај ко те родио Шћепановићу ѕрами се,да носим како кажеш мантију ставио би ти главу испод мантије да дођеш себи.

Pera poštar

03.06.2020. 16:58

Šta ste navalili na momka? Vidite da je zaposlen na određeno. Dečko se preporučuje za stalno.

Kandidat

03.06.2020. 22:37

@Pera poštar - Zameniće Miraŝa, biće povlavar DPS crkve pravih nevernika...