Петар ми је био добар друг, чули смо се скоро сваки дан откако је отишао у Црну Гору да ради. Дан пре трагедије похвалио ми се да је положио све категорије за управљање камионом. Рекао ми је да планира да се следеће недеље врати кући, и то због сеоске славе...

Овим речима, београдским медијима о својим пријатељима, о трагично настрадалим младићима Стефану Милошевићу (20) и Петру Крстићу (25) говорила је Петрова пријатељица Милица.

Она је испричала да су Петар и Стефан пре трагедије подигли плате и да су отишли у провод у један клуб.

- Били су у неком рестурану, проводили су се. Претпостављам да се несрећа десила када су се враћали у стан у ком су били смештени - додаје Милица.

Како каже, погинули младићи су целог живота били нераздвојни.

- Заједно су јели, спавали, заједно су одлучили и да оду у Црну Гору и, ето, заједно су отишли и у смрт и напустили нас - каже саговорница Курира.

Према њеним речима, Петар Крстић је последњих неколико година живео сам.

- Одгајили су га бака, дека и тетка. Међутим, они су умрли и последњих седам година је живео сам. Баба и деда су му годинама радили у Швајцарској и имали су доста новца. Оставили су Петру богатство, тако да он није ни морао да ради, али он је био јако вредан и желео је да зарађује. Верујем и да га је самоћа натерала да са Стефаном оде у Црну Гору да ради - прича другарица настрадалог и додаје да је Стефан такође био добар момак, као и да је иза себе оставио родитеље и старијег брата.
Другарица још прича да се Петар родио у Швајцарској и да га је мајка оставила као бебу.

- Не знам да ли је имао 40 дана када га је мајка оставила на аутобуској станици у Берну. Срећом, њени родитељи знали су шта планира, па су је пратили и узели дете. Сами су га гајили. Мајка му је дала име Драган, а отац му се презивао Костић, али су га и баба и деда звали Петар уместо Драган, а уместо Костић, ословљавали су га са Крстић, како су се и сами презивали - прича другарица и додаје да Петрова мајка није била у добрим односима са родитељима, али ни са њим.Подсетимо, несрећа у којој су двојица младића страдала догодила се јуче на Јадранској магистрали у Тивту око два сата после поноћи, када се "пежо 307" у ком су били Милошевић и Крстић, наишао на градилиште кружног тока и ударио у бетонски стуб.

- Од силине ударца младићи су испали из аутомобила, тако да се не зна ко је био за воланом. Претпоставља се да је ауто ишао великом брзином из правца Будве и да је ударио у блокове који обележавају пешачко острво на поменутој раскрсници - навели су црногорски медији.

Стефан Милошевић је преминуо на месту, док је Петар Крстић умро на путу до которске болнице. Према речима пријатеља, били су нераздвојно још од детињства.