Малтретирали особље, стјуардесу изгребали по врату, пушили у авиону: Скандал црногорских помораца током лета од Бриџтауна до Подгорице, 15 ухапшених (ФОТО)

М. СЕКУЛОВИЋ

петак, 29. 05. 2020. у 08:21

Малтретирали особље, стјуардесу изгребали по врату, пушили у авиону: Скандал црногорских помораца током лета од Бриџтауна до Подгорице, 15 ухапшених (ФОТО)

Авион на писти аеродрома у Подгорици Фото М. Секуловић

Нечувена брука црногорских помораца који су после заточеништва од око 75 дана на бродовима компаније ''Royal Caribien'' у четвртак око 20 сати полетели са аеродрома у Бриџтауну ка Подгорици

Нечувена брука црногорских помораца који су после заточеништва од око 75 дана на бродовима компаније ''Royal Caribien'' у четвртак око 20 сати полетели са аеродрома у Бриџтауну ка Подгорици, у коју су долетели јутрос после седам сати.

Због малтретирања посаде авиона, пушења и других ''циркуса'' које су приређивали током лета ка домовивини, одмах после слетања на аеродром у Подгорици, њих око 15 ухапшено је у авиону!

-Ушла је полиција. Стјуардеса која је била изгребана по врату, водила је полицајца од седишта до седишта и показивала на људе са којима је имала проблема током лета. Нажалост, радило се о држављанима Црне Горе, испричао је за Новости један поморац који после ''ропства'' због короне, ни сат времена од слетања није могао да због хапшења изађе из авиона.

-Сви су мирно изашли, каже овај човек за Новости, објашњавајући да је у авиону у коме су била 143 поморца из Црне Горе и њих 177 из Србје, Албаније, Бих и Хравтске, било доста непристојног понашања.

-Пушило се у тоалету, палили су се сензори, посада је упозоравала колеге...Мало-мало па су настајале препирке. У једном тренутку настала је гужва у авиону. Не знам шта се тачно десило, каже поморац коме се овај укрцај на брод претоворио у праву ноћну мору.

-Посебно повратак, који је био ''шлаг'' на торту...Коментари (6)

Marija

29.05.2020. 18:36

@Branislav - Otadjbinu.. Jesi isao u skolu, politicaru? Idi sadi paradajz i mani se komentarisanja, dok ne naucis pravopis.