Исекао га разбијеном флашом, па побегао: Баранин ухапшен због покушаја убиства

Novosti online / Б. Дабић

понедељак, 25. 05. 2020. у 16:28

Исекао га разбијеном флашом, па побегао: Баранин ухапшен због покушаја убиства

Илустрација / Фото Depositphotos

Баранин Војислав Војводић (36) ухапшен је због сумње да је рано јутрос разбијеном флашом повредио Алмира Шабовића (28),. Повређени је збринут у Општој бонлици Бар и налази се у стабилном стању

Бар – Баранин Војислав Војводић (36) ухапшен је због сумње да је починио убиство у покушају које се догодило око 4,30 часова испред једног угоститељског објекта у насељу Челуга. Убодну рану у пределу трбуха задобио је Алмир Шабовић (28), а а Војводић је лишен слободе неколико сати после догађаја.

Према сазнањима Новости, у Општој болници Бар Шабовић је оперисан, налази се на интензивној је нези и тренутно је у стабилном стању.

У току је истрага која треба да разјасни под којим околностима је рањен Шабовић у ноћи између недеље и понедеља. Незванично сазнајемо да је он повређен разбијеномбоцом.

Полиција у Бару је у кратком року лишила слободе осумњиченог за убиство у покушају које се догодило око 4:30, у насељу Челуга, испред угоститељског објекта.

Према полицијском саопштењу, двојица актера овог догађаја почели су вербални сукоб, који је потом прерастао у физички напад. Када је убг Шабовића, Војводић је побегао са лица места, али је касније откривен и ухапшен. Он ће уз кривичну пријаву бити спроведен државном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици на даљу надлежност, наводи се у саопштењу Управе полиције.