Бизнисмен Душко Кнежевић, власник Атлас групе, поручио је из Лондона да је председник Црне Горе Мило Ђукановић у његовим кућама боравио стотинама пута, да је узимао и торбе с новцем и кесе и много тога!

- Снимци су јасни, а и тон је добар. Неки наши амерички заједнички пријатељи су ми сугерисали да снимак "коверте" пустим пре него се кандидовао на председничким изборима 2018. Тврдили су да онда не би никада био изабран. Могуће да сам погрешио тада, зато са снимком торбе нећу погрешити -истакао је Кнежевић, реагујући на изјаву Ђукановића да не може потврдити да је добио било какву торбу називајући га "патолошким лажовом".

- Захваљујем се г. Ђукановићу на позиву да дођем у Црну Гору и доказујем невиност пред његовим правосуђем. Чак сам и то спреман да урадим, ако он прво дозволи да се отворе истраге о украденим милионима његовим и његове фамилије и љубавница. Нека, за почетак, пристане да се истражи како је за његов рачун саграђена "ничија кућа" на Горици, како је преко кастоди рачун фиктивним трансакцијама формално постао милионер продајући акције Прве банке, како је узео 1,5 милиона кредита од Пиреус банке, како је и колики део колача узео продајући акције државних предузећа Телеком и ЕПЦГ - одговорио је Кнежевић.