Уједињена Црна Гора најоштрије осуђује данашње варварско понашање припадника Управе полиције Подгорица према одређеном броју лица који су чланови или симпатизери наше политичке странке.


Након што је данас накнадно позван да да изјаву у Центар безбједности поводом учешћа у шетњи од прије пар ноћи, наш члан Стефан Вукмировић је у 17 сати дошао по позиву, а онда су четворица инспектора у цивилу брутално и без објашњења поново привели Миливоја Брковића и Јулијану Горану Поповић која се испред ЦБ-а затекла са још неколико пријатеља који су давали подршку Вукмировићу.


Госпођици Поповић је онемогућено до овог тренутка да ступи у контакт са браниоцем, који се налази такође испред ЦБ-а. Поуздано сазнајемо да се од Поповић тражи да преда свој телефон и пријети задржавањем до 72 сата без икаквог претходног обавјештења зашто је претходно приведена и за шта се "сумњичи".


Уједињена Црна Гора је контактирала и Савјет за грађанску контролу рада полиције затраживши да се под хитно провјери "коректност" поступања према приведенима, односно брутално малтретирање без икаквог објашњења.