СРБИ ОДУШЕВЉЕНИ: Грчки хотел позива наше туристе да продуже своје летовање и БЕСПЛАТНО ноће код њих

NovostiOnline

понедељак, 06. 07. 2020. у 23:25

СРБИ ОДУШЕВЉЕНИ: Грчки хотел позива наше туристе да продуже своје летовање и БЕСПЛАТНО ноће код њих

Илустрација/ Фото: Depositphotos

Сарти Инн има одличну понуду за све оне којима се не жури назад
Након одлуке грчких власти да до 15. јула забране пријем српских туриста у земљу, због погоршања епидемиолошке ситуације у нашој земљи, огласио се хотел Сарти Инн који има великодушну понуду за наше туристе.


Наиме, иако је забрањен пријем српских туриста, они који су већ на летовању у Грчкој имају право да по плану заврше своје аранжмане и врате се кући по њиховом истеку.


Ипак, хотел Сарти Инн у истоименом летовалишту на Халкидикију поручује Србима да не журе кући уз великодушну понуду која је објављена на групи Никана.гр.


- У знак добре воље и љубави према српском народу, апарт хотел, Сарти Инн нуди на поклон собе Србима који су већ у Грчкој, а продужили би своје летовање. Понуда важи до 15.7. Упите слати на инфо@сарти-инн.гр - наводи се на Фејсбук страници.


Оваква понуда наишла је на одушевљење српских туриста, а многи од њих који су већ у Грчкој ће и те како размислити о њој.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Kalispera

07.07.2020. 08:16

Došlo vreme da se valjda Srbi zahvale Grcima za pomoc njihovih predaka našim precima prilikom proboja Solunskog fronta i lečenja nasih vojnika kod Grka na Krfu.