Да се спаси што се СПАСТИ МОЖЕ! Борба за свакога госта у Будви праћена НЕЗАПАМЋЕНО НИСКИМ ЦЕНАМА

Танјуг

05. 07. 2020. у 10:47

Да се спаси што се СПАСТИ МОЖЕ! Борба за свакога госта у Будви праћена НЕЗАПАМЋЕНО НИСКИМ ЦЕНАМА

Фото: Д. Миловановић

Упркос томе што одмор у Будви није био јефтинији у протеклих деценију и по, гостију је десетак пута мање него лани, на плажама практично нема гужви ни викендом
УПРКОС томе што одмор у Будви није био јефтинији у протеклих деценију и по, гостију је десетак пута мање него лани, на плажама практично нема гужви ни викендом, има довољно паркинг места, па сви који одмарају кажу да је то прави доживљај.

Овогодишња парола будванских хотелијера могла да гласи: Борба за свакога госта, праћена незапамћено ниским ценама, како би се спасило шта се спасити може, пишу "Вијести".

Напунити готово 17 хиљада лежајева у 129 хотела на Будванској ривијери, велики је изазов. Промотивне акције практично су преплавиле друштвене мреже, с циљем да се анимира што више туриста.

Директорка маркетинга ХГ “Будванска ривијера” Санела Кахровић каже да је назив овогодишње кампање - “Одмор који сте заслужили“.

- И у овој специфичној сезони понудили смо моделе туристичких аранжмана за које влада велико интересовање првенствено домаћег тржишта. У оквиру ове кампање обезбеђене су специјалне цене које су и до 35 одсто ниже од стандардних за овај период, док је боравак за децу до 10 година бесплатан.

Исход сезоне нико не може да прогнозира, јер се из дана у дан услед разбуктале пандемије, поготово у државама региона, мењају одлуке власти и предузимају мере за сузбијање ширења вируса.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)