ОВО су најружније зграде Београда: ДВЕ капије дочекују, а ТОБЛЕРОНА људе и данас шокира

А.М.-А.К

уторак, 02. 06. 2020. у 15:30

ОВО су најружније зграде Београда: ДВЕ капије дочекују, а ТОБЛЕРОНА људе и данас шокира

Фото: А. М.

Овог лета ће "Бруталистичка тура" бити осмишљена за домаће туристе, а цене - преполовљене
Чувена бруталистичка бициклистичка тура, после тромесечне паузе, поново почиње да се организује сваког викенда. Тура је, до сада била намењена страним туристима којима се допадало да српску престоницу упознају са два точка.

Порочитајте још: Ове земље ће вам ПЛАТИТИ да дођете на летовање, нуде ГРАТИС НОЋЕЊЕ

Овог лета ће "Бруталистичка тура" бити осмишљена за домаће туристе, а цене - преполовљене. Тура води до бисера социјалистичке архитектуре: СИВ-а, хотела "Југославија", куле "Генекс", популарних "телевизорки"...Целу вест можете да прочитате на порталу Магазина Новости

Коментари (5)

Zzzoooker

02.06.2020. 15:37

Geneks zgrada kada bi se obnovila sa staklenom fasadom u kombinaciji brutalistickog stila tj betona, bila bi veoma lijepa i impozantna zgrada, a to se moze uraditi za 5 milion evra (ukljucujuci moderno opremanje iznutra tj moderne liftove itd.). Ali neko nema interesa da to uradi, nego da sve vise propada. Zasto???

Bole

03.06.2020. 23:16

Zgrada na top lokaciji zvrji prazna, idealna lokacija za kancelarije, valjda se ceka da napravi milione minusa pa da je neko kupi za 1 evro slicno je i sa Beogradjankom.

Alek

05.06.2020. 14:47

Najružnije zgrade su BIGZ, staklena Narodna banka na Slaviji i mnoge staklene gluposti napr u Makenzijevoj konzerva Spasoja Krunića, RK Beograd i druge.