Сунце, најлепши специјалитети Турске и света, плаветнило мора, историја и традиција спојени са савремено уређеним хотелима. Све ово чини Бодрум, па је наша препорука да се упустите у ову прелепу авантуру већ овог лета.


На око 18 километара од центра Бодрума, у месту Тургутреис, налази се La Blanche Resort 5*, који ће вам пружити све о чему маштате, а истиче се по томе што припада категорији „двоје деце гратис“, јер деца чак до 13 година у овом хотелу имају бесплатан смештај.


Хотел ће вас засигурно задивити својим пространством, на површини од 22.000 м2, са базенима који који досежу све до приватне плаже. Међу 4 базена, 5 ресторана, исто толико барова и анимацијама током дана и вечери, баш свако ће пронаћи своје место за опуштање. А кад сте већ у Турској, употпуните одмор опуштањем на турски начин, у турском купатилу – хамаму, где ћете дух и тело припремити за потпуно уживање на егејској обали.


Дан започните укусним доручком и сунчањем на удобним лежаљкама, за ручак испробајте турске специјалитете, па се сместите на пешчаној плажи и уроните у своју омиљену књигу, уз умирујућу музику морских таласа. Заокружите дан вечером, уз морске плодове, у феноменалном ресторану хотела. Баш овако изгледа свакодневница када сте на одмору у хотелу La Blanche Resort 5*. Врло примамљиво зар не?


Поред свих садржаја у хотелу никако вам неће бити досадно, али уколико пожелите да се упознате боље са околином и духом Турске, центар места Тургутреис је гостима на дохват руке, на само 1 километар од хотела. Посетите традиционални турски базар у Тургутреису, где ћете разбудити сва ваша чула, или прошетајте уз обалу до марине и осетите опуштену приморску атмосферу. Бодрумје такође недалеко од хотела, што је одлична прилика за једнодневни изелет и упознавање са знаменитостима града дуге традиције и историје.Ако нисте љубитељ зиме, сигурно већ увелико маштате о топлим, летњим дестинацијама, где ће вас сачекати сунчани дани, умирујући звук таласа и освежавајући мирис мора. О месту где ће цела породица бити задовољна, ви се добро одморити, деца одлично забавити, а уз све то малишани боравити у хотелу потпуно бесплатно. Прелепи Бодрумје град у ком је могуће спојити све наведено. Сада је и право време да резервишете своје место под сунцем, уз феноменалне попусте за ране уплате.Агенција „1 А Травел“ у својој понуди има најлепше хотеле Турске, а на вама је да изаберете који је идеалан за ваш одмор. Посетите званичан сајт агенције и направите onlineрезервацију, или позовите контакт центар на 011/655 78 00 за све додатне информације.