На 45 километара од ужурбане Хургаде, у мирном заливу познатом по прелепим, пространим плажама са ситним, златним песком, које су изузетно цењене међу љубитељима екстремних спортова, попут кајтинга, виндсурфинга, педлинга, роњења и сличних, али и међу љубитељима тог топлог златно-жутог песка под ногама, љубитељима тиркизне даљине у очима, а и љубитељима топлих сунчевих зрака на сланим раменима и коси.


Хотел Abu Soma Imperial Shams 5* истиче се по изузетно лепој плажи, која је једним, већим делом идеална купалишна зона, са плитком водом до 100м, док једна мањи део припада коралном гребену, где они који никад нису или они који не пропуштају снорклинг и роњење, могу уживати у дружењу са подводним светом живописног колорита. Сома Беј је баш као и доживљај зарона на коралном гребену, лепота Црвеног мора и пуно пријатне тишине, да се саберу мисли и одмори тело.


Abu Soma Imperial Shams 5* је хотел средње величине, са доста разноликих садржаја којима покрива све узрасте, али и интересовања. Гостима су на располагању базени – три за одрасле и један за децу, више ресторана и барова, као и спа центар и теретана. У току зимске сезоне, један од базена се греје. Све собе у хотелу су опремљене клима уређајем, САТ ТВ, сефом, мини баром, имају фен за косу и или балкон, или терасу, или веранду.


Услуга у хотелу Abu Soma Imperial Shams 5* је all inclusive, а односи се на доручак, ручак и вечеру по принципу самопослуживања – избор више јела по принципу самопослуживања. Осим главног ресторана, хотел има и два а ла царте ресторана, италијански Портофино и оријентални Ел Кхан. У концепт all inclusive услуге су укључени чај, колачи, ужине, сладолед, локална алкохолна и безалкохолна пића.Летовање у Египтупо свему је јединствено и другачије, а посебно у Сома Беју, летовалишту познатом по кристално чистој води, беспрекорним плажама и задивљујућем подводним светом. Разнобојни корали чине право благо Црвеног мора и дом најлепших морских становника.

Ово мирно место је савршено за бег од буке и потпуно опуштен одмор, али нуди и могућност да испробате неки од забавних спортова на води и проведете испуњен одмор са својом породицом.
Сома Беј се налази око 45 километара јужно од Хургаде. Красе га луксузни хотели и у њима шармантни ресторани и отворени простори за идеалне романтичне шетње. Овде се налази професионални голф терен/клуб, који је отворен током целе године, како за искусне играче, тако и за почетнике.За све детаље посетите званичан сајт агенције „1 А Травел“, на ком уз само пар кликова можете резервисати своје летовање из снова. Помоћу опције online резервације , уштедећете време и лако и брзо прићи корак ближе свом одмору. За све информације и евентуалне недумице, ту је контакт центар – 011/655 78 00, где вам је на располагању љубазно особље агенције.(ПР)