АКО планирате одмор у Египту, у пару или у друштву пријатеља, за вас је идеалан најновији члан познате Стеигенбергер породице хотела, који је отворио своја врата гостима крајем 2018. године. У питању је Steigenberger Pure Lifestyle 5*, луксуз у потпуно новој димензији. У лежерном и модерном стилу, одише добрим вибрацијама, и савршен је избор за младе госте који желе своју приватност, с обзиром да је предвиђен само за старије од 18 година.

Преко дана опуштајућа, "chill" музика, а како се ближи вече, ритам се убзава и забава почиње. Савременог и једноставног стила, са доминантном белом бојом, одише чистим луксузом. Са искључиво апартманским смештајем, од којих сваки има свој приватни ђакузи и поглед на море, пружа савршен комфор. Терасе са удобним намештајем савршене су за опуштање у приватности вашег апартмана, а предиван поглед на Црвено море је рај за очи. Посебна понуда хотела су „Swim-Up Suite“ собе, са чије простране терасе је довољно да начините неколико корака, и наћи ћете се на базену. Расхлађење на дохват руке!

Забава у "Party" базену уз музику, билијар у "Play" базену, коктел у ђакузију на отвореном, само су део садржаја у хотелу. Још нешто што је специфично, и што издваја Steigenberger Pure Lifestyle 5* од других хотела је главни ресторан. Налази се на врху зграде хотела, са излазом на терасу са, можемо слободно рећи, најлепшим погледом на Црвено море у Хургади.

Посебан је доживљај сваки оброк, јер се ресторан састоји из чак 8 делова, сваки са другом врстом хране, која се спрема пред гостима. Од италијанске пице, пасте, јапанске и кинеске хране, морских плодова, па до сладоледа и бескрајног избора малих, слатких залогаја, све на једном месту. Специјалитети припремљени на лицу места су квалитета високе класе и удовољавају свачијим жељама и укусима. Нећете одолети делицијама из целог света, јер сваки део ресторана омамљује мирисима.

Далеко од убрзаног ритма живота, добродошлицу ће вам пружити ушушкана оаза у спа центру суседног хотела Steigenberger Al Dau 5* , чије садржаје гости могу да користе током боравка у хотелу Steigenberger Pure Lifestyle 5*. Након ужурбане године пуне обавеза, у спа центру ћете поново пронаћи себе и свој мир, уз исцељујуће третмане у понуди.

Изаберите своју дозу лета у увек топлом Египту. Туристичка агенција „1 А Травел“ нуди вам овај, али и бројне друге хотеле у Хургади, на Егејској обали Турске, на Анталијској ривијери, на Северном Кипру, а од ове године и у Тунису. Не оклевајте да путем телефона 011/655 78 00 сазнате све детаље о свом хотелу за летовање из снова.

(ПР)