ЛЕТО МЕЂУ НАЈЛЕПШИМ БОЈАМА МЕДИТЕРАНА: Rixos Premium Tekirova 5*, хотел ненадмашиве услуге

понедељак, 09. 03. 2020. у 08:00

ЛЕТО МЕЂУ НАЈЛЕПШИМ БОЈАМА МЕДИТЕРАНА: Rixos Premium Tekirova 5*, хотел ненадмашиве услуге

Фото Промо

Било да овог лета изаберете милионски град Анталију, дуге пешчане плаже Белека и Сидеа, бујну природу Кемера, или забавну Алању, добићете искључиво врхунски третман
Добро дошли у свет уживања, луксуза и лета за памћење у ексклузивним хотелима од 5 звездица. Добро дошли у Турску. Било да овог лета изаберете милионски град Анталију, дуге пешчане плаже Белека и Сидеа, бујну природу Кемера, или забавну Алању, добићете искључиво врхунски третман.


Све је ово оствариво, у одлично опремљеним хотелима Анталијске ривијере, а посебну пажњу бисмо посветили хотелу Rixos Premium Tekirova 5*, надомак центра Текирове, прелепом делу Кемера у ком природа и историја чине савршен пар. Уклопљен међу јединственим пејзажима планина са једне, и Медитеранског мора са друге стране, Кемер је оивичен 550 метара дугом плажом, која је са заслугом добила плаву заставу ЕУ, као потврду беспрекорне чистоће и лепоте.


Међу савршено очуваном природом и окружењем, у заносној игри нијанси плаве и зелене, уживаћете пуним плућима. За истицање је и чињеница да је посебна пажња посвећена безбедности деце, па за њихову неометану игру и пливање обезбеђена је посебна плажа, „Baby Beach“.


Садржаји хотела Rixos Premium Tekirova 5*, просторије, особље, све је на нивоу хотела прве класе, па је и његова алл инцлусиве услуга тешко надмашива. У понуди је импресиван избор соба и апартмана, а чак и стандардни тип собе нуди простран смештај са свим потребним садржајима и дизајном који инспирише на потпуно опуштање. Собе су погледа на башту, језеро, планине или море, а свака поседује балкон, док посебни тип соба „Pool Suite“ има и свој базен.Ако чезнете за одмором на ком ћете удовољити искључиво себи и својим потребама, идеалан су избор за ваш летњи бег. Површине су 45м2, и поред спаваће имају и дневну собу, за осећај удобности дома. За додатни комфор, и боравак породице, прилагођене су „Family“ собе, чија су погодност пространост, на 52м2 и две одвојене спаваће собе.


Свакако, оно што хотел Rixos Premium Tekirova 5* ставља у први план је велики избор садржаја. Спа и wellnesцентар, бисокоп, часови плеса и кувања, журке на плажи, дискотека, аква парк, мини аква парк, „Adventure park“... Све до сада набројано је само један мали део онога што хотел нуди, и верујте на реч, на одмору у оваквом хотелу нећете осетити потребу да напустите комплекс, јер ћете у њему наћи баш све потребно за уживање.Путујете са децом? Још једна од многих предности хотела Rixos Premium Tekirova 5* је „Rixy“ дечији клуб, са најлепшим простором за вашу децу, који нуди све од соба за бебе, игралишта, па до собе са видео играма, часова плеса, разних спортова, уметничких радионица, а све то у најлепшим бојама, које улепшавају боравак сваком детету.


Иако вероватно нећете осетити потребу да лутате много даље од хотела, добро је имати опције, а за то ћете имати прилику у самом центру места Текирова, где се налазе продавнице, ресторани и додатна забава.Нека ове године буде ваше најлепше лето до сада, а сигуран корак ка томе је добро информисање, што можете учинити на званичном сајту агенције „1 А Травел“, која има аранжмане за Турску, Египат, Тунис и Кипар. На самом сајту можете направити onlineрезервацију, а за сва питања се обратити контакт центру на 011/655 78 00.


(PR)