На самој обали Егејског мора, на падини прошараној шумарцима, сместио се Isis Hotel Goddess Of Bodrum 5*, који изгледом и структуром асоцира на мали град. Традиционална турска услужност и љубазно особље доприносе додатно осећају припадности овом “градићу”.

На огромном пространству од преко 30 хиљада квадратних метара, у непосредној близини места Гумбет, на само 4 километра удаљености од центра Бодрума, налази се Исис Хотел Годдесс Оф Бодрум 5*.

Хотелска плажа, која је под плавом заставицом ЕУ, делом је пешчано-шљунковита, а делом бетонирана, чиме хотел у погледу плаже, у потпуности задовољава разнолике укусе посетилаца по том питању.

Услуга у хотелу је ultra all inclusive, а осим главног ресторана, постоји и неколико а ла царте ресторана (италијански, азијски, турски и ресторан са рибљим специјалитетима), и чак 9 барова.

Осим тога, Isis Hotel Goddess Of Bodrum 5* нуди нешто другачије садржаје попут библиотеке и часова кувања, али не заостаје ни са стандардном понудом у погледу анимације, спорта и забаве – више базена, неколико различитих спортских терена, дневна и вечерња анимација итд.

Isis Hotel Goddess Of Bodrum 5* има и дечији базен, као и мини клуб у коме се најмлађи могу дружити међусобно. Уколико сте стигли на породични одмор, не пропустите да посетите и Бодрум.


Центар Бодрума је недалеко од хотела, са свим атракцијама живог града, од модерних продавница, до Музеја подводне археологије међу зидинама чувене тврђаве Светог Петра.

У понуди хотела Isis Hotel Goddess Of Bodrum 5* налази се и спа & wеллнесс центар са сауном, фитнес центром и собом за рекреацију, па овај хотел може бити добар избор за оне који су жељни одмора и опуштања.

Закорачите у свет путовања, и до 8. марта резервишите свој одмор уз сајамски попуст! Целокупна понуда агенције је на званичном сајту а за сва питања и савете се можете обратити контакт центру на 011/655 78 00.

(ПР)