ОДМОР КОЈИ СЕ НЕ ЗАБОРАВЉА: Анталијска ривијера и надалеко познат хотел Delphin Imperial 5*

среда, 26. 02. 2020. у 08:00

ОДМОР КОЈИ СЕ НЕ ЗАБОРАВЉА: Анталијска ривијера и надалеко познат хотел Delphin Imperial 5*
Можда овог лета трагате за идеалним местом на коме бисте са својом породицом провели миран одмор, али и уживали у неким лаганим, летњим спортовима и другим активностима

Можда овог лета трагате за идеалним местом на коме бисте са својом породицом провели миран одмор, али и уживали у неким лаганим, летњим спортовима и другим активностима. Сањате о лепој, пешчаној плажи, изузетним домаћинима, доброј забави и новим укусима, а ми на то кажемо Турска. Како се у понуди Анталијске ривијере налазе бројни хотели, неће вам бити лако да се одлучите. Не брините, разноврсност значи да за сваког постоји опција и да вам је ужитак загарантован.

Ми ћемо вам препоручити један феноменалан хотел, да бисмо вам бар мало олакшали избор. На својој, пешчаној плажи, на којој се вијори плава заставица, налази се фантастичан Delphin Imperial Resort Hotel 5*. Само десетак километара од центра и аеродрома у Анталији, смештен је један од хотела из чувеног ланца, надалеко познатог по богатим садржајима. Почевши од спољашњег изгледа овог великог комплекса (више од 600 соба), преко унутрашњег дизајна свих просторија намењених гостима, укључујући наравно и саме собе, читав комплекс одише луксузом и обећава професионалну и више него добру услугу.

Посебно познат је спа центар хотела, па уколико је ваш одабир за летовање Delphin Imperial 5*, никако немојте пропустити да осетите чари и ове хотелске погодности.

Налази се у чувеној области Анталије, Лара, познатој по бескрајно дугим, пешчаним плажама. Поред савршене локације, на самој плажи, и надомак тржног центра, посебност хотела је и прегршт садржаја и активности за породице и парове. Биће вам јасно да Турска поседује све сегменте потребне за одмор. Најмлађи гости хотела, а и они мало старији, који се и даље осећају као деца и не дозвољавају да их напусти авантуристички дух, уживаће у аква парку, док они који желе искључиво да одмарају, то могу учинити на неком од још три базена, уз неограничену количину пливања и сунчања.

Хотел овако високог нивоа има наравно савршену кухињу, па поред главног ресторана са интернационалном кухињом, има чак осам а ла царте ресторана и још неколико барова са ужинама, слаткишима и пићима. Хотел је базиран на ultra all inclusive услузи, што значи да ће ваш одмор тећи сасвим глатко. Када се вече спусти и хотел Delphin Imperial 5* засија својим најлепшим бојама, отварају се могућности за разне вечерње анимације и програме, забаву у дискотеци или у неком од барова.

Испробајте неку од разних метода масажа и третмана у спа центру, опустите се уз филм у биоскопу хотела, опробајте се у куглању, тенису или билијару. Ако нисте имали прилике до сада, уживајте у куповини у близини хотела, а својој деци пружите задовољство да са својим вршњацима проведу дан у дечијем клубу, луна парку, на игралишту, дечијем биоскопу или базенима.

Веома је дугачка листа свега што хотел Delphin Imperial 5* пружа, па препоручујемо да откријете на лицу места и осетите привилегију летовања у Турској. На званичном сајту агенције „1 А Травел“ постоји и могућност онлине резервације, па једноставно и брзо можете осигурати своје место на мору. За све информације доступан је контакт центар, током радног времена агенције – 011/655 78 00.

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације