На топлом медитеранском сунцу: Зароните у чари хотела који већ годинама оправдава своје име

25. 02. 2020. у 08:00

На топлом медитеранском сунцу: Зароните у чари хотела који већ годинама оправдава своје име

Фото Промо

Лето је врло близу, па и шанса да се ваша маштарења остваре. Турска је већ добро проверена дестинација за летовање, где снови постају стварност

Да ли сте од оних који не престају да маштају о савршеном летовању? Уколико јесте, не брините, лето је врло близу, па и шанса да се ваша маштарења остваре. Ми засигурно знамо да је Турска већ добро проверена дестинација за летовање, где снови постају стварност.

У понуди је велики број хотела, посебно у Анталијској регији, а један од оних који се истичу својим раскошом, богатим садржајима и врхунском услугом сигурно је хотел Titanic Deluxe Golf Belek 5*. Налази се на удаљености од 30 км од аеродрома у Анталији и само 6 км од центра Белека, у месту Кадрије.

За овај комплекс можемо рећи да је један комплетан мали град. Простире се на 170.000 квадратних метара, а отворен је 2013. године. Цео комплекс има преко пет стотина соба, најразличитијих типова, од стандардних, преко супериор и породичних, а за оне најпробирљивије, који желе искључиво приватност, ту су и „Deluxe“ виле покрај базена, на два спрата, које у складу са луксузним садржајима имају и батлера који је увек гостима на услузи.

High class ultra all inclusive услуга хотела је једном речју изванредна, а за уживање у гастрономским специјалитетима, гостима су на располагању поред главног, још додатних пет a la carte ресторана, један дечији и укупно 13 барова који нуде освежење у свим деловима овог прелепог комплекса.

За забаву и рекреацију, гости могу да користе затворени, велики отворени базен, олимпијски базен, аква парк и неколико мањих базена. Поред наведеног, ту је и велики број спортских терена, фитнес центар, аеробик, а за заљубљенике у голф, хотел обезбеђује бесплатан превоз до неког од бројних голф терена у Белеку.

За љубитеље музичких забава, поред дискотеке, у хотелу се организују и посебни вечерњи програм и жива музика. Ко је расположен за нешто мирнији, али никако досадан провод, ту је одличан анимациони тим, позоришне представе и акробатски спектакли.

После провода, рекреације и забаве, уколико пожелите да се потпуно опустите, то можете да учините у велелепном спа центру хотела. Овај уједно и највећи спа центар у Европи, где можете да уживате у турском купатилу, сауни, снежној соби, ђакузију, парном купатилу или у неким од третмана и масажа, оставиће вас без речи. На најмлађе је хотел посебно мислио, па су за њих ту мини клуб, игралиште, затворени и отворени базен, дечији бифе и многи други интересантни садржаји, који ће њихово летовање учинити занимљивим и за памћење.

Као и све у овом хотелу, тако ни одлазак на плажу није обичан, већ јединствен доживљај. Наиме, до плаже можете прошетати кроз пријатно окружење зеленила, или се одлучити, као и већина гостију, да отпловите бродићима који реком, која протиче кроз комплекс и улива се у море, возе госте до обале и хотелске плаже. Бродићи испловљавају на сваких неколико минута током целог дана и пловидба представља прави угођај, за госте свих узраста.

Уколико одлучите да свој одмор проведете у Турској, можете бити сигурни да сте направили прави избор, а ако још одабир падне на Белек и у њему хотел Titanic Deluxe Golf Belek 5*, рачунајте на то да ће вам одмор бити бајка.

Због свега наведеног, слободно можемо рећи да је овај хотел Титаник који не тоне, већ из године у годину привлачи све већи број гостију, који свој одмор желе да проведу управо у овом хотелу, уживају у свим чарима које он пружа и осете прави луксуз. Уверите се и сами, посетите сајт агенције „1 А Травел“ и направите online резервацију, или позовите контакт центар на број 011/655 78 00 и љубазни запослени ће вам са задовољством препоручити неки од многобројних хотела из понуде, у Турској, Египтуили Тунису, избор је ваш, а све у циљу да вам одмор буде савршен.

(ПР)


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације