Данас желимо да вам приближимо Белек, мало место у Анталијској регији, које је доживело прави процват у погледу туризма, захваљујући бројним минералним изворима којима је окружено, као и природним предиспозицијама за развој голф туризма. Са преко тридесет хотела високог ранга, Белек је стекао имиџ луксузног летовалишта. Белек то и јесте. Нећете погрешити у избору хотела, ни у ком случају, али постоји хотел који своје посетиоце оставља без даха, који једноставно одише квалитетом, луксузом и елеганцијом и издваја се у односу на остале.


Закорачите са нама у хотел као из снова, Rixos Premium Belek 5*. На само 5км од центра Белека, и око 35км од аеродрома у Анталији, налази се један од најпознатијих хотела у овој регији, који оправдава име једног од најбољих ланаца хотела у Турској, Rixos.


Осим добром репутацијом, може се похвалити перфектном услугом и 700 метара дугом пешчаном плажом, за најопуштеније моменте вашег боравка. Хотел има већ дугогодишњу традицију, јер је саграђен 2005. године, али је скоро и реновиран, 2017. године, у модерном стилу, спојивши естетику са функционалношћу. Ако се одлучите на летовање у овом хотелу, осетићете се заиста привилеговано, као у свету најлепших снова. Пружиће вам осећај дома, врхунског комфора, као хотел прилагођен свачијим потребама.


Доказ да ничега не мањка у хотелу Rixos Premium Belek 5*, јесте беспрекорна all inclusive услуга, захваљујући којој можете испробати специјалитете из целог света, које са љубављу припремају прави професионалци, у главном ресторану „Turquoise“. Ресторан се састоји из 4 дела, од којих је један прилагођен деци, а у понуди има и специјалан дијетални мени. У топлој, породичној атмосфери, ваши малишани могу имати свој кутак и у ресторану „Yummy“, који је подређен жељама и потребама најмлађих, тако да ће се и они осећати посебно, што ће свакако и вас учинити срећним. Уколико бисте да испробате најпознатије кухиње, ту су и а ла царте ресторани. Ресторан „La Roseta“, са залогајима из Италије, затим за љубитеље меса ту је софистицирани „Meat & Love“ ресторан, и наравно, немојте никако заобићи „A la Turca“ ресторан у традициналној атмосфери Турске, са богатом трпезом, која датира још из доба Османлијског царства.

Ако путујете у породичном саставу, посебно ће вас одушевиити бројни садржаји организовани да би ваша деца била весела у сваком моменту. Осмех на лицу највише ће им мамити одлично опремљен аква парк, мини клуб, играонице, мини диско и животињски парк, који је дом хиљадама најлепших бића Медитерана, укључујући тропске рибе.

Јединствена прилика да се приближите делфинима у подводном сафарију или се спријатељите са пингвинима. Када пожелите да одморите и посветите се само себи и свом миру, крените на пут свог унутрашњег света у релаксирајућој атмосфери „Spa & Wellness“ центра, који се простире у чак 38 соба за масажу, док вам је на услузи 50 терапеута. Турско купатило, зона опоравка, класична сауна, парно купатило, затворени базен, само су део екслузивног садржаја спа центра. И све то на површини од 4.500м2.


Ипак волите да сте активни и преферирате спорт? Да ли обожавате водене спортове, тенис или фудбал? Гајите љубав према голфу, одбојци или сте срећни када дан започнете у фитнес центру? Баш све ово можете у хотелу Rixos Premium Belek 5*

Ми вам желимо да ваша машта постане стварност, а сигуран корак ка томе можете учинити посетом сајта агенције „1А Травел“, где можете направити и onlineрезервацију. Закорачите у свет путовања, и до 8. марта резервишите свој одмор уз сајамски попуст! Целокупна понуда агенције је на званичном сајту, а за сва питања и савете се можете обратити контакт центру на 011/655 78 00.