Опуштен одмор на Крфу, Криту и Родосу, перфектано купање на Сардинији, уживање у Турској и савршено летовање у Египту могу да буду само уколико се путује по принципу "all inclusive".


И ове године агенција "Фибула" је припремила велики број специјалних понуда за све оне који зеле да на свом летовању користе "all inclusive" услугу у хотелима Анталије, Крфа, Родоса, Крита, Египта и Сардиније.


Турска је најпознатија "all inclusive" дестинација, а у више од 60 хотела деца летују бесплатно. Попусти за време трајања сајма у Турској износе и до 50 одсто у хотелима са 5* и "all inclusive" услугом.


Тако, рецимо, 10 "all inclusive" и авио превоз у Турској у хотелима са 5* кошта 599 евра. Погледајте најповољније понуде налинку Турска лето 2020Крф има најповољнији "all inclusive" на Грчким острвима. Цена са авио превозом у хотелу Dassia holiday club 3* износи 399 евра. Погледајте најповољнији "all inclusive" на Крф лето 2020


Иако је Родос познат по дивним пешчаним плажама, топлом мору и старом граду где је столовао Велики Мајстор, ове године хотелијери на Родосу припремили су велики број супер повољних "all inclusive" програма. Ту пре свега истичемо хотел Virginia 4* који потпуно реновиран ове године. Све најбоље "all inclusive" понуде погледајте на страници Родос лето 2020На магичном Криту за летовање 2020 издвајамо из понуде за "all inclusive" летовање хотел Maravel Land 3* у Ретимну. Близу дуге пешчане плаже у лепом Платанасу понуда хотела Maravel Land наша је препорука. Све најбоље "all inclusive" понуде можете погледати на страници Крит лето 2020Хургада на Црвеном мору спремила је изненађење у својим најлуксузнијим хотелима. Хотели Marlin Inn Azur 4*, Caribbean world 5* и хотел Marriott 5* даваће двоје деце гратис до 14 година у време трајања Сајма туризма.Поред сјајне "all inclusive" услуге хотели у Египту даваће још веће попусте. Све најбоље понуде за летовање у Египту 2020 погледајте на нашој веб страници


Ипак највеће изненађење сигурно представља монденска Сардинија. Супер луксузни фемили ресорт Marmorata Village обезбедио је ове године "all inclusive" услугу за своје госте. Летовање на монденској Коста Есмералда - Сардинија летовање 2020(ПР)