Обиђите европске метрополе за празнике. Има попуста за Васкрс и 1. мај

А. Миката

22. 02. 2020. у 22:41

Обиђите европске метрополе за празнике. Има попуста за Васкрс и 1. мај

Depositphotos

Европски градови су у већини агенција на попусту. Авионски аранжмани све траженији. Аутобуски аранжмани су неупоредиво јефтинији од авионских, али трају неклико дана дуже

АВИОНСКИ аранжмани за Мадрид, Атину, Рим и Барселону најтраженији су за васкршње и првомајске празнике, а разлог је мали број слободних дана. Сајам је одлична прилика да се уплати кратак предах у неком од европских градова, јер већина агенција даје попуст за све аранжмане.

Петодневни авионски пакет-аранжман за Рим кошта 545 евра, а пошто је одлазак 29. априла ујутру и повратак последњег дана увече, туристи имају довољно времена да виде Вечни град.

Путовање у Барселону траје четири дана и кошта 539 евра. Многи су видели Барселону, а Мадрид је прави град за љубитеље архитектуре. Петодневно путовање кошта 559 евра, а четири ноћи су довољне да се виде бисери овог дела Шпаније.

Истанбул је у априлу најлепши, а четвородневни авионски аранжман кошта 269 евра и укључује два ноћења у близини Свете Софије.

До Беча се најбрже стиже аутобусом, а четвородневно путовање (са два ноћења) кошта 108 евра, колико је и путовање до Будимпеште. Уз два слободна дана за празнике може да се оде и до Азурне обале за 249 евра.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Огромно интересовање грађана: За 40 дана подељено 100.000 ваучера за одмор

Аутобуски аранжмани су неупоредиво јефтинији од авионских, али трају неклико дана дуже. Уколико се иде на кружно путовање, на Ривијеру цвећа, у авантуру у Тоскани или до Венета, аутобуски превоз је најбоље решење. Ова путовања коштају од 99 до 179 евра.


ВАСКРС МЕЂУ СВОЈИМА

Васкрс је најбоље провести на кратком путовању близу куће, а управо је такав четвородневни аранжман за Требиње који кошта 69 евра и укључује два ноћења.

И до Солуна се најбрже стиже аутобусом, а петодневни аранжман кошта 79 евра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације