Буди први, изабери најбоље! Сајамска снижења за летње аранжмане и пролећна путовања

20. 02. 2020. у 11:35

Сваким даном потражња за повољним понудама је све већа. Недеља великих сајамских попуста у агенцији „Вива травел“ увелико траје. Слободни капацитети се попуњавају

Буди први, изабери најбоље!  Сајамска снижења за летње аранжмане и пролећна путовања

Сваким даном потражња за повољним понудама је све већа. Недеља великих сајамских попуста у агенцији „Вива травел“ увелико траје.


Слободни капацитети се попуњавају како за популарна летовалишта тако и за многе европске метрополе са поласцима током пролећа.


Сада је прави тренутак да изаберете савршену дестинацију за ваш летњи одмор али и уштедите новац, пошто попусти могу бити и већи од 50 одсто.


Агенција “Вива травел” одобрава попусте до 20 одстона све дестинације у Грчкој, које су у њиховој организацији, а има их више од 15.


Хотелски смештај на Ситонији, Атосу, Тасосу, Крфу, Лефкади, у Парги и Олимпској регији има фантастичне попусте током трајања недеље сајма (чак до 60 одсто), па не треба пропустити прилику.


Прошле године Египат је доживео повратак на велика врата и праву експанзију на нашем туристичком тржишту. Изгледа да се тај тренд само наставио.


Агенција “Вива травел” се потрудила да ове сезоне обезбеди разноврсне хотеле који ће одговарати и најзахтевнијим путницима. А сајамски попуст може бити чак 53 одсто.


Турска је најзанимљивија породицама са децом због одличног баланса квалитета услуге и цене готово свих хотела Анталијске и Егејске регије – САЈАМСКИ ПОПУСТИ до 58 одсто.Када је Италија у питању, неизоставна су прелепа острва Медитерана – Сицилија и Сардинија али и прави драгуљ Италије – Калабрија, за које је током Сајма туризма одобрен попуст од 8 одстона авионске аранжмане. Окупираће сва ваша чула, а пружају и могућност за прави авантуристички одмор.

Очекује нас најлепше годишње доба, а са њимсу и прегршт градова Европе које вреди посетити током пролећа. Агенција „Вива травел“ обезбедила је 10 одстопопуста на сва аутобуска путовања, а 7 одсто на авионска.Сви заинтересовани за попусте могу посетити агенцију “Вива травел” и за викенд током Сајма туризма. Врата пословница у Београду и Новом Саду отворена су у суботу (22.02.) од 10 до 19 и недељу (23.02.) од 10 до 18 сати. Резервације аранжмана се могу извршити и директно путем сајта www.vivatravel.rs.
(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације