ЈОШ ЈЕДАН ТУРИСТИЧКИ ДРАГУЉ АФРИЧКОГ КОНТИНЕНТА: Нова дефиниција удобности

Novosti Online

14. 02. 2020. у 08:00

ЈОШ ЈЕДАН ТУРИСТИЧКИ ДРАГУЉ АФРИЧКОГ КОНТИНЕНТА: Нова дефиниција удобности

Фото Промо

Садржаји хотела Golden Tulip Taj Sultan 5* су разноврсни и покривају интересовања гостију свих узраста и афинитета
У најпознатијој уређеној туристичкој зони Туниса, месту Yasmine Hammamet, сместио се хотел који спретно балансира између традиционалног и модерног. Golden Tulip Taj Sultan 5*, раскошни хотелски комплекс занимљивог спољног изгледа, који асоцира на палате из арапских бајки, а који се налази на само 10 километара удаљености од центра Хамамета, поседује сопствену песковиту плажу, са лежаљкама и сунцобранима, која је гостима хотела на располагању, за максимално уживање и релаксацију.

Golden Tulip Taj Sultan 5* је простран хотелски комплекс, чије брижљиво одржаване, бујне алеје цвећа и зеленила, маме госте на дуге шетње кроз јутро или у току топлих вечери. Ништа мање се не може рећи ни за поменуту пешчану плажу, идеалну за романтичне и заљубљене.


Садржаји хотела Golden Tulip Taj Sultan 5* су разноврсни и покривају интересовања гостију свих узраста и афинитета. За најмлађе, који се најбоље забављају, постоји дечији базен, игралиште, дечији клуб и наравно сјајна забава на плажи, док се одрасли могу забавити разним спортовима, попут гимнастике у води или аеробика, боћањем или стреличарством, тенисом или стоним тенисом. Коме је више до релаксације и одмора, хотел у понуди има и сауну и турско купатило, а уз доплату и више типова масаже.


Услуга у хотелу подразумева принцип all inclusive - самопослуживање, избор више јела по хотелским правилима у главном ресторану. Осим главног ресторана, гостима су на располагању два а ла царте ресторана, од којих је један са националном, туниском кухињом. Осим тога, широка понуда хладних и топлих напитака, сладоледа и наргиле у три хотелска бара.


Golden Tulip Taj Sultan 5* представља нову димензију удобности летовања у Африци. Главни град Тунисје удаљен 70 километара, што не представља превелику удаљеност, с обзиром на све оно што има да понуди туристима жељним да упознају ову занимљиву афричку земљу, ван оквира хотелског комплекса, па је често циљ једнодневних излета.Golden Tulip Taj Sultan 5* може бити и ваш сан који се остварује. Већ данас можете резервисати место у неком од прелепих хотела у понуди агенције „1 А Травел“, путем onlineрезервације, а све евентуалне недоумице можете решити позивом контакт центра на 011/655 78 00.


(PR)Пратите нас и путем иОС и андроид апликације