Одмор у Египту за најлепшу репортажу: Награда од 100.000 динара за конкурс за најбољи путопис о Србији

А.М.

среда, 25. 12. 2019. у 16:25

Одмор у Египту за најлепшу репортажу: Награда од 100.000 динара за конкурс за најбољи путопис о Србији
На конкурсу за најбољи путопис о дестинацији у Србији могу да учествују студенти и новинари (од 20 до 34. године живота), а фонд за награду је 100.000,00 динара и плакета

ВОЛИТЕ да путујете и пишете репротаже - пријавите се на конкурс за најбољи путопис о Србији и Египту и освојте примамљиве награде "Биљана Боснић Огњеновић".


У знак сећања на Биљану Боснић Огњеновић, новинарку часописа "Туристички Свет", њена породица је основала Фондацију "Биљана Боснић Огњеновић", чији је један од основних циљева додела новинарске награде за најбољи путопис о дестинацији у Републици Србији.


Биљана је била једна од најталентованијих туристичких новинарки млађе генерације и ова награда у њену част, чини јединствено признање из области туристичког новинарства у Републици Србији.


На конкурсу за најбољи путопис о дестинацији у Србији могу да учествују студенти и новинари (од 20 до 34. године живота), а фонд за награду је 100.000,00 динара и плакета.


Пошто је последње Биљанино инострано пословно путовање било у Египат, ове године, биће додељене и две специјалне награде од стране Амбасаде Арапске Републике Египат, за најбоље написане путописе о Египту.За прву специјалну награду, путовање у Египат на седам дана, моћи ћеда конкуришу сви новинари и студенти новинарства. Друга специјална награда је намењена студентима факултета у Републици Србији старости од 17 до 23 године, и биће накнадно опредељена.


Све информације на сајту: https://bbofondacija.com/


Конкурисати можете ОВДЕ.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације