Новљани, као и њихови гости ће и 2020. годину традиционално дочекати на отвореном уз наступе великих регионалних звезда. Организован дочек на отвореном биће уприличен на главној бини, на платоу испред хотела "Игало". Вишедневни музички програм са богатим пратећим садржајима и овога пута прилагођен је различитим музичким укусима.

Први концерт заказан је за 30. децембар, а звезда вечери је Александра Пријовић. Познато је да Александра прави одличну атмосферу где год да наступа, па нема сумње да ће тако бити и овог пута. У њен наступ који почиње од 23 часа увешће нас предгрупа "Тоћ".

Када је реч о 31. децембру, најпре је резервисан за најмлађе и то од 12 часова када почиње "Дечја нова година", пуна изненађења, уз представу "Чаробна књига".

Увече (21 час) на бини је предгрупа Light under the black mountain која нас уводи у наступ "Неверних беба", уз чије хитове ћемо дочекати Нову годину и у најлуђој ноћи поделити енергију и расположење на платоу испред хотела "Игало". Милан Ђурић са својим бендом припрема фантастичан програм, а сви који буду у Херцег Новом за дочек 2020. добиће врхунски доживљај пун забаве и емоција.

Првог дана нове године од 23 часа за добру атмосферу побринуће се Харис Џиновић, а пре њега госте ће забављати предгрупа Милица Калуђеровић & "Провиденца банд". Дакле реприза је резервисана за "одличан дернек", за публику која је већ навикла да их Харис држи на ногама више од два сата, а само у Херцег Новом првог јануара слушаће под отвореним небом легендарне песме и хитове регионално популарног певача.

За све оне који у периоду новогодишњих празника букирају боравак у неком од хотела или у приватном смештају у Херцег Новом у трајању од пет и више ноћења, тамошња ТО ће субвенционисати два поклон-излета. Један се односи на обилазак Боке которске, а други на посету Дубровнику.

УСЛОВИ ЗА ДОБИЈАЊЕ ГРАТИС ИЗЛЕТА

ПОТРЕБНО је послати "вотсап" / "вибер" поруку на број +382 67 099 942 са садржајем ПРОМО НОВА ГОДИНА након чега у истој поруци треба навести име и презиме свих гостију, као и име смештаја у којем је уплаћен аранжман у Херцег Новом. Или послати путем имејла поруку са насловом ПРОМО НОВА ГОДИНА на адресу info@hercegnovi.travel у којој треба навести име и презиме свих гостију, као и име смештаја у којем је уплаћен аранжман у Херцег Новом. Након послате поруке или имејла, бићете позвани и информисани о детаљима излета. info@hercegnovi.travel / КОНТАКТ / +382 67 099 942. Добродошли! www.hercegnovi.travel.