Метропола на песку боје злата

02. 11. 2019. у 09:00

Метропола на песку боје злата

Фото Промо

Јединствено место на свету где је петак нерадни дан
Јединствено место на свету где је петак нерадни дан и место где се алкохол служи само у бољим хотелима и ресторанима. Једна од најтраженијих туристичких дестинација коју пресеца природни водени канал Крик и дели на две целине – Деиру и Бур Дубаи. Али, ту су и десетине вештачких канала због чега су неки Дубаи прозвали и “Венецијом истока”.


По много чему посебан, Дубаи изазива дивљење свакога ко у њу крочи. Красе га широке авеније, огромни футуристички небодери, метро са климатизованим стајалиштима, највећа марина на свету Дубаи марина, највећи шопинг мол на свету Dubai Mall.

Хотел Бурџ ал Араб је симбол Дубаија, или макар један од његових симбола. Из далека подсећа на огромно једро украшено хелиодромом. Досеже у висину од 321 метар, али иако је најпрестижнија није и највиша грађевина. Са 160 спратова и висином од 828 метара, то је чудесни Бурџ ал Калиф са својих 57 бешумних лифтова који се крећу брзином од 18 метара у секунди. С видиковца на 126. спрату пружа се чаробан поглед од којег ће вам застати дах.

Дубаи је град с безброј чуда. У Емирајт молу можете да се скијате, а у Британском да седите у кафићу чији је инвентар од леда, па чак да вам и пиће послуже у леденим чашама.Уживајте у месту луксуза и гламура. Поласци 9.11. и 30.11. на 7 ноћи и 15. и 29.11. на 5 ноћи. Одабрани хотели по повољним ценама. Издвајамо ценама са урачунатом авио-картом са укљученим аеродромским таксама, боравак на бази ноћења са доручком, свим трансферима и услугом водича на дестинацији, из богате понуде агенције Big Blue, за поласке 9.11. и 30.11. на 7 ноћи и 15. и 29.11. на 5 ноћи, издвајамо неколико хотела.

REFLECTIONS HOTEL 4* је смештен на једној од надинамичнијих дестинација на свету. Прелепо дизајниран тако да одражава овај космополитски град, Дубаи. Изграђен од преко 13 спратова, екстеријер хотела је прави приказ гостопримства и топлине која је неизоставни део арапске културе као и традиционалног дизајна региона правећи контраст са енетријером инспирисаним различитим градовима. Крајњи резултат је јединствена грађевина смештена на једној од најнапреднијих локација у Дубаиу. Цена по особи са укљученим таксама од 469€.


GOLDEN TULIP AL BARSHA HOTEL 4* се налази на само неколико минута од Dubai Internet City, Knowledge Village, Tecom иPalm Jumeirah. Најближа метро станица је одмах иза хотела, одакле се може брзо превести до било које од атракција у Дубаију - Burj Khalifa i Dubai Fountain, Dubai Marina, Gold Souk. Mall of the Emirates и Sky Dubai су у 15 минута хода. Цена по особи са укљученим таксама од 529€.


ARMADA BLUE BAY 4* се налази у једном од спектакуларних Армада торњева, у срцу Jumeirah Lake towers дела града, поред Jumeirah језера , насупрот Emirates Hills-а, The Palm Jumeirah и Dubai Marine, а у близини пословног дела града. До града је потребно 15 мин вожње, а 5 минута до Jumeirah плаже и Dubai Marine. Цена по особи са укљученим таксама од 539€.


RAMADA JUMEIRAH 5* Налази се у Al Mina Road-у, на 20-ак минута вожње од међународног аеродрома. У близини хотела се налази Sheikh Zayed Road . Цена по особи са укљученим таксама од 545€.


PULLMAN JUMEIRAH LAKE TOWERS 5* је лоциран у динамичном подручју, само 100 м од метро станице. Цена по особи са укљученим таксама од 629€.


За сва додатна питања и информације, позовите цалл центар агенције Биг Блуе на број 011 41 41 411 или посетите најближу пословницу сваким радним даном од 9.00 до 21.00 или суботом од 10.00 до 15.00 часова. За најактуелније понуде, запратите их на друштвеним мрежама Facebookи Instagram

(PR)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације