На само пет километара од старог центра Хургаде и аеродрома, налази се нови шетачки центар, Мемша.

Ново језгро града, као идеално место за вечерње шетње и љубитеље куповине, красе бројни хотели који су са својим садржајима створени за уживање. Један од њих је Steigenberger Aqua Magic Resort 5* лепо уређен хотелски комплекс, савршен за породице са децом и све оне који воле аква парк и спортове на води. Отворен је 2014. године и убрзо постао један од најтраженијих и најпосећенијих хотела у Хургади. Популарност је стекао са разлогом, захваљујући бројним задовољним гостима који се радо враћају и препоручују га својим пријатељима. Професионално и услужно особље овог хотела ће ваш угођај употпунити и побринути се да вам ништа не недостаје.

Хотел Steigenberger Aqua Magic Resort 5* има своју лепо уређену пешчану плажу са друге стране променаде, и до ње се може стићи кратком шетњом или шатл-голф возилом, које константно током дана превози госте хотела од голф терена и нуди им брз и комфоран одлазак на плажу.

За све вас који волите да завирите у магичан подводни свет Црвеног мора, постоји део са коралним гребенима, који вас неће оставити равнодушним и даће вам безброј разлога за роњење, било да сте већ искусни у активностима у води или се први пут упуштате у ову авантуру. Ако бисте радије време на плажи проводили релаксирајући се и слушајући умирујући звук лаганих таласа, за госте хотела су увек обезбеђене лежаљке са сунцобранима у оквиру алл инцлусиве концепта.


Собе хотела су удобне, климатизоване, а многе имају прозор од пода до плафона са пријатним погледом на спољашње окружење. Хотел има многобројне базене, како за одрасле, тако и за малишане, а на крову се налази и релакс базен за одрасле, оаза вашег мира који сте заслужили.За тренутке забаве ту је аква парк са тобоганима, јединствени адут овог хотела и дефинитивно један од разлога због ког се многи гости враћају у Steigenberger Aqua Magic Resort 5* из сезоне у сезону.


Наравно, као и сваки луксузан комплекс са 5 звездица, хотел има и фитнес и спа центар, терене за разне спортове, ронилачки клуб, голф терене, интернет кафе, као и продавнице. Заиста нуди све што је потребно за раскошан и испуњен одмор.


Уз све набројано, и "all inclusive" услугу, јасно је зашто је ово један од најпопуларнијх хотела у Хургади. У агенцији “1 А Травел” можете се информисати о свим појединостима овог хотела, позивом контакт центра на 011/655 78 00, док на званичном сајту можете извршити "online" резервацију. Наградите себе и своју породицу или пријатеље добрим и квалитетним одмором.


(ПР)