Ако вам се не свиђају фотографије са путовања постоји решење

А. Миката

02. 10. 2019. у 10:51

Ако вам се не свиђају фотографије са путовања постоји решење

Depositphotos

Партнери немају стрпљења да направе фото на ком ћете изгледати као "инфлуенсерка"

ЛЕПЕ фотографије са летовања за многе су синоним за фантастичан одмор, али пошто је главна препрека за добре слике најчешће мушкарац на најчувенијим светским дестинацијама су туристичке агенције почеле да изнајмљују - инстаграм мужеве.


Прочитајте још: Инфлуенсерка (20) пронађена мртва током одмора у Грчкој


Селфи је потпуно демоде, а момци и мужеви немају довољно стрпљења да ухвате савршен тренутак и направе фотографију на којој ће партнерка изгледати као "инфлуенсерка". Први су се досетили Италијани, јер су свесни да се мушкарци не труде довољно и да су 30 одсто путница које долазе у њихову земљу "соло жене" које вапе за лепим фотографијама.

У најпосећенијим градовима попут Рима и Венеције од ове године може да се изнајми "инстаграм супруга", а ценовник нуди лепезу услуга. Рецимо, комплетан програм кошта 1.200 евра, а за овај новац добија се права туристичка тура са улазницима, ручком, превозом, потребним реквизитима (веспа, цвеће, бицикл, пица, кафа са пеном у облику срца...), професионалним фотографом и прелепим сарадљивим супругом. Овај муж позира док се не направи најбоља фотографија и тачно зна како да стане, загрли, заљубљено гледа и учини слике толико успешним да "све другарице позавиде".

Постоји и јефтинији пакет који кошта 250 евра, а за тај новац се на сат времена добијају фотограф и супруг. Наравно, супруг који би радије да пије пиво, може да изнајми фотографа за 200 евра који ће његову вољену одвести на најфотогеничнија места у граду и направити јој такве фотографије после којих неће "скидати" осмех са лица.

За супруге које верују у своје мужеве у САД и Великој Британији од ове године се организује и викенд професионална едукација за "инстаграм супруге" током које могу да науче како треба да фотографишу партнерке, колико је стрпљење важно, да не смеју да једу храну док се не слика и још много тога. Едукација за инстаграм супруге одвија се под слоганом "Њени лајкови су и твоји лајкови".


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

???

06.10.2019. 12:38

Дај бре, не глупирајте се. Шта вам требају овакви чланци,вас сматрају за озбиљне новине. Ако девојчици/дечаку не можете данађете запослење, нека кувају кафе. Немојте да се брукате.Какво је ово новинарство.