НАЈЛУКСУЗНИЈИ ХОТЕЛ ХУРГАДЕ: Premier Le Reve 5*, за госте префињеног укуса

среда, 02. 10. 2019. у 08:00

НАЈЛУКСУЗНИЈИ ХОТЕЛ ХУРГАДЕ: Premier Le Reve 5*, за госте префињеног укуса
У бајковиту долину изузетне лепоте, са грађевинама и украсима из персијских и арапских прича, ушушкао се ексклузиван хотел са пет звездица

На само двадесетак километара удаљености од аеродрома у Хургади, на Црвеном мору, познатом као „море седам боја“, налази се залив Sahl Hasheesh. Наизглед бескрајних 12,5 километара златне пешчане обале љуби мирно, прозирно плаво море у овом заливу, чије романтично име преведено на наш језик јесте „зелена долина“.

У бајковиту долину изузетне лепоте, са грађевинама и украсима из персијских и арапских прича, ушушкао се ексклузиван хотел са пет звездица, Premier Le Reve 5*. Говоримо о јединственом хотелу, намењеном онима са истанчаним укусом и јасним жељама по питању тога како њихов заслужени одмор треба да изгледа. Хотел је, пре свега, намењен искључиво старијима од 16 година, те је потпуно посвећен удовољавању потреба гостију којима је потребан мир, одмор и одмереност у сваком смислу. Веома је интересантан паровима свих година, а права је посластица за уживање у меденом месецу.


Већ сам улаз хотела Premier Le Reve 5* и његов светао и простран лоби говоре све претходно наведено. Овде нема нежељене буке, само пријатан жамор задовољних гостију. Никако нема журбе, све тече као мирна река, у уредним алејама препуним брижно одгајаног цвећа и палми. Међу њима поплочани путићи у хладу палми воде између базена, крај којих су уредно поређане удобне, дрвене лежаљке. Пар корака даље, пружају се тиркизне боје мора Хургаде. Уколико вам, неким чудом досади купање у дубоком и плавом, топао песак и корални гребен, хотел Premier Le Reve 5*се може похвалити завидним избором базена. У оном највећем, који се у зимском периоду греје, можете се забавити и разгибати уз ентузијастичне аниматоре. Одмах до, налази се нешто мањи базен са морском водом, а поред тога хотел има још два мања базена, од којих је један у такозваној „silent“ зони, намењен онима који заиста желе потпуни мир и тишину.

Како би све претходно поменуто било употпуњено и другим услужним задовољствима, а пре свега гастрономским, хотел Premier Le Reve 5* нуди ultra all inclusive концепт и неколико а ла царте ресторана различитих светских кухиња. Почевши од главног хотелског ресторана „Turquoisе“, преко италијанског ресторана „Bella“ и медитеранског ресторана „Mermaid“, до оријенталних ресторана индијске, јапанске и кинеске кухиње, свуда одише пријатна, спокојна атмосфера, у удобном и елегантном амбијенту.

Потребно је само да пожелите овакво искуство, а са туристичком агенцијом „1 A Travel“ овакве жеље су лако оствариве. Посетите званичан сајт агенције, где у свако доба, 7 дана у недељи можете извршити online резервацију, а за сва питања у вези планирања вашег летовања се можете консултовати путем контакт центра, на 011/655 78 00.

(ПР)Пратите нас и путем иОС и андроид апликације