ВРЕМЕ ЈЕ ЗА НАЈЗАБАВНИЈЕ ЛЕТОВАЊЕ ДО САДА: Adam Eve 5* - хотел у Белеку подређен одличном проводу

В.Н.

30. 09. 2019. у 08:00

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА НАЈЗАБАВНИЈЕ ЛЕТОВАЊЕ ДО САДА: Adam Eve 5* - хотел у Белеку подређен одличном проводу

Фото промо

Турска је позната по очаравајућим хотелима савршене услуге, али постоји један који је по свему специфичан и који нећете никада заборавити уколико га посетите, а то је хотел Adam Eve 5*
Данас ћемо посветити пажњу једном од најпровокативнијих хотела, који се налази у Турској, тачније у Белеку. Турска је позната по очаравајућим хотелима савршене услуге, али постоји један који је по свему специфичан и који нећете никада заборавити уколико га посетите, а то је хотел Adam Eve 5*. Намењен особама старијим од 16 година, хотел ставља акценат на врхунску свакодневну забаву и анимацију, подредивши све младима и добром проводу.


Са услугом на бази ултра all inclusive, идеалан је за парове, посебно оне који желе да проведу свој медени месец на незабораван начин, уз специјалан „Anglemoon“ концепт, али је и одлична опција ако сте одлучили да летујете са пријатељима. У многим луксузним хотелима гости имају личног асистента, а у хотелу Adam Eve 5* имају личног анђела, који брине о гостима и испуњава им све жеље. Како спољним, тако и унутрашњим дизајном, овај хотел се издваја у односу на друге својим младалачким и модерним доживљајем, са услугом која је у сваком смислу врхунска.


Што се тиче гастрономских ужитака, ни ту квалитет не изостаје. Осим редовних оброка у главном ресторану, бројних снек барова и кафића, гостима је на располагању чак седам а la carte ресторана, од којих су посебно познати ресторан „Блинд“, где се вечера у потпуном мраку и ресторан „Ерос“ у ком је романтична атмосфера и служе се јела која су прави афродизијак. С обзиром да је овај ресторан дизајниран за парове, у складу са тим можете вечерати на црвеном кревету.


Баш као и ови ресторани, у хотелује све остало интересантно и конципирано на другачији начин. Уместо фасаде, хотел је читав прекривен зеленом, вештачком травом, а хол је украшен са чак 4.980.000 огледала. Када се на Белекспусти ноћ, прозори на хотелу обасјани су разнобојном светлошћу, а тада почињу и ноћни програм и анимација са познатим именима ДЈ музичке сцене.


Ни преко дана не мањка забаве за младе и све оне који се тако осећају. Пет отворених базена, огроман велнес и спа центар богат садржајима, и на крају, али никако најмање важно, 300м дуга пешчана плажа са доком. С друге стране, ако ни то није довољно вашем авантуристичком духу, хотел је на само километар удаљености од центра Белека, па одмор можете искористити и да се упознате са малим градским центром, прошетате, обезбедите сувенире за драге пријатеље и додатне успомене са летовања.
Боравак у хотелу Adam Eve 5* остаће вам засигурно урезан у памћење и пожелећете да испричате пријатељима и породици своје утиске.

Зато пожурите и обезбедите своје место у хотелу путем onlineрезервације на званичном сајту агенције “1 А Травел”, која има широку лепезу хотела не само у Турској, већ и у Египту.За све информације, на располагању вам је контакт центар – 011/655 78 00.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације