ХОТЕЛ У НОВОМ ЦЕНТРУ ХУРГАДЕ: Hilton Hurghada Resort 5* - са прелепо уређеном плажом на обали Црвеног мора

В. Н.

25. 09. 2019. у 08:00

ХОТЕЛ У НОВОМ ЦЕНТРУ ХУРГАДЕ: Hilton Hurghada Resort 5* - са прелепо уређеном плажом на обали Црвеног мора
На само пет километара од аеродрома и старог центра Хургаде, у Мемши, новијем градском језгру, налази се хотел добро познатог ланца, на једној од најлепших плажа Хургаде
НА само пет километара од аеродрома и старог центра Хургаде, у Мемши, новијем градском језгру, налази се хотел добро познатог ланца, на једној од најлепших плажа Хургаде. Hilton Hurghada Resort 5*, међу најпопуларнијим је хотелима од пет звездица, кад је у питању одабир хотела за летовање у Хургади.

Хотелски комплекс се састоји од два дела - главне зграде, са једне стране улице, и дела са вилама, са друге стране шетачке улице у Мемши. Оба дела ушушкана су у раскошно уређене вртове, у којима се у неколико фонтана одомаћило јато малих птица. Хилтон, као надалеко чувен бренд широм планете, гарантује беспрекорну услугу, укусну храну по светским стандардима и изузетно љубазно особље.

Велики плус и предност у односу на многе друге, слично рангиране хотеле у Хургади, јесте предивна пешчана плажа, одлично уређена и повезана са симпатичном марином. Гости хотела могу уживати у купању и сунчању, без доплате за сунцобране и лежаљке, а предвече прошетати марином или се почастити вечером у рибљем ресторану у оквиру исте те марине.

Сви типови соба поседују кллима уређај, ТВ и балкон или терасу. Неке од соба налазе се преко пута улице и главне зграде и оне имају 36м² и поглед на предиван врт, као и балкон/терасу. Остале собе могу имати поглед на башту, базен или море и налазе се у главној згради. Посебна понуда су „Премиум“ собе, реновиране крајем прошле године, где госте дочекује корпа са воћем, могућност за касни цхецк оут и њи-фи. Hilton Hurghada Resort 5* нуди услугу all inclusive, што подразумева избор више јела, по принципу самопослуживања за сва три главна оброка, који се служе у главном хотелском ресторану „Пеблс“. Уз доплату, могуће је резервисати свој сто за ручак или вечеру и у једном од a la carte ресторана. На располагању су рибљи и ресторан италијанске кухиње. Осим главних оброка (доручак, ручак, вечера), хотел гостима нуди и касни доручак, поподневну ужину, сладолед и касну вечеру, као и дечији мени, намењен најмлађима. Конзумација пића, осим уз оброке у главном ресторану, могућа је у неком од бројних барова: лоби бар, бар на плажи, бар на базену, спорт бар или оријентални.

У свом саставу, хотел Hilton Hurghada Resort 5* има чак четири базена. Два су отворена, са делом за децу, а базен са аква парком има три тобогана за одрасле и девет за децу. Као опција постоји и затворени базен, у делу хотелског комплекса са вилама. Остали садржаји који су на располагању гостима хотела, а да су укључену у алл инцлусиве концепт, су дечији клуб, одбојка на плажи, фитнес, тертана и стони тенис. Гости хотела у делу комплекса са вилама, могу користити већи део садржаја у главној хотелској згради, а од додатних садржаја у понуди су још и спа и њеллнесс садржаји (сауна, ђакузи и масажа), хеалтх клуб, њи-фи, центар за роњење и спортове на води, као и лекар и апотека.

Уколико изаберете хотел Hilton Hurghada Resort 5* за ваше летовање, доживећете прелепе нијансе тиркизних боја Црвеног мора и ништа мање добру услугу хотела, а ако желите да детаљно проучите понуду за Египат или Турску, обавезно посетитие званичан сајт агенције „1 А Травел“, на ком можете и направити онлине резервацију, након што одлука падне на неки од хотела из широке понуде агенције. Све додатне информације можете добити путем контакт центра – 011/655 78 00.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације