ХОТЕЛ УКЛОПЉЕН У ПРЕЛЕПУ ПРИРОДУ КЕМЕРА: Maxx Royal Kemer Resort 5*, поставља високе стандарде за одмор

Novosti Online

23. 09. 2019. у 08:00

ХОТЕЛ УКЛОПЉЕН У ПРЕЛЕПУ ПРИРОДУ КЕМЕРА: Maxx Royal Kemer Resort 5*, поставља високе стандарде за одмор
Кемер је несумњиво једно од најатрактивнијих летовалишта у Анталијској регији, а поред свог напретка и раста, успео је да очува своје природне лепоте и богатства, која му само помажу у привлачењу нових туриста
Град у Турској познат као важан туристички центар са прегршт одличних хотела, лепим плажама и модерном марином јесте Кемер. Несумњиво једно од најатрактивнијих летовалишта у Анталијској регији, и поред свог напретка и раста, успео је да очува своје природне лепоте и богатства, која му само помажу у привлачењу нових туриста.

Хотел у Кемеру који ће вас фасцинирати својим раскошом је Maxx Royal Kemer Resort 5*. Архитектура хотела је савршено уклопљена у прелепу природу Кемера, а сваки његов кутак импресионира. Хотел својим гостима отвара врата јединственог света Maxx all inclusive концепта, са неограниченом услугом, гостима на располагању 24 сата дневно. На само 6 километара од центра Кемера, налази се право елегантно искуство, за госте који су у потрази за летовањем које се памти цео живот.

Комплекс на 160 000 м2 не нуди ништа мање него спој комфора и префињеног дизајна. Инспирисан искључиво својим гостима, Maxx Royal Kemer Resort 5*поставља стандарде за одмор на потпуно нови ниво.

Хотел има своју 400 метара дугачку пешчано-шљунковиту плажу са доковима и два залива дужине од по 200 метара, идеалним за купање и сунчање у прелепом амбијенту, међу боровим шумама. За децу је ту 30 метара дугачка плажа, аква парк са тобоганима, многобројни базени и занимљиви садржају како за децу, тако и за одрасле.

Maxx Royal Kemer Resort 5*пружа искључиво апартмански смештај, међу којима најмањи има 100м2, и сваки има балкон, поглед на башту или море, купатило са ђакузијем, а по стилу представљају хармонију природе и луксуза.

У овако опремљеним собама, у свако доба ћете се осетити привилеговано, уз услугу која премашује свачија очекивања. Јединствену добродошлицу пожелеће вам „Роyал Фамилy Суите“ собе. Налазе се у издвојеним блоковима, и простиру се на 185м2.

У свом склопу имају једну дневну собу, 2 спаваће собе, 2 купатила, собу за пресвлачење, терасу са ђакузијем. Посебне категорије су собе „Maxx Lagua Suite“, које имају директан улаз у базен са терасе, и величине су између 150 и 250 м2.

Слободно можемо рећи да је Maxx Royal Kemer Resort 5*хотел без мане. Све у вези са овим хотелским комплексом је изванредно, па ће ваше летовање у њему бити беспрекорно. Резервишите свој одмор из снова на једноставан начин, на званичном сајту агенције „1 А Травел“, захваљујући опцији online резервације. За сва питања се можете обратити контакт центру на број 011/655 78 00.

(PR)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације