У БОДРУМУ ЦАРУЈЕ ЛУКСУЗ: Хотел 5* који врло озбиљно схвата потребе сваког госта

16. 09. 2019. у 08:00

У БОДРУМУ ЦАРУЈЕ ЛУКСУЗ: Хотел 5* који врло озбиљно схвата потребе сваког госта

Фото промо

Распуст се завршио, али не и време за одмор. У Турској је и даље право летње време, па је прилика за ваше савршено летовање и даље ту
Распуст се завршио, али не и време за одмор. У Турској је и даље право летње време, па је прилика за ваше савршено летовање и даље ту, а уколико прижељкујете да посетите Бодрум, на правом сте месту, јер данас издавајамо један од феноменланих хотела овог шармантног града. Један од оних који ће учинити да се заљубите у Егеј и да му се увек вратите, јесте хотел Titanic Deluxe Bodrum 5*. Смештен у једном од најлепших залива Bodruma, истиче се специфичном архитектуром инспирисаном стиловима Бодрума и Миконоса.

На пешчаној плажи дугој 350 метара, простире се на 80 000м2 Гуверџинлик залива, захваљујући ком је заштићен од ветрова, те је боравак у овим пределима увек пријатан. Titanic Deluxe Bodrum 5* озбиљно схвата потребе сваког свог госта, па захваљујући томе може да се похвали јединственом High class all inclusive услугом, којом помера границе појма луксуза. Одише елеганцијом и посвећује се сваком госту индивидуално, јер сваки гост је посебан у овом хотелу. Идеалан је за уживање међу најлепшим бојама природе, а у понуди има богате садржаје, од главног ресторана и 4 а ла царте ресторана, барова, посластичарнице, до отворених и затворених базена, аква парка, спортских активности и „Тини Кидс“ клуба за радост оних најмлађих.

Што се тиче гурманлука, хотел је и у тој сфери отишао корак даље. Све што окусите на тањиру припремљено је од стране правих професионалаца, који својим искуством и креативношћу удовољавају свачијем укусу. Филозофија хотела Titanic Deluxe Bodrum 5* је да се треба прилагодити апсолутно сваком госту, па ћете засигурно уживати у својој омиљеној храни са најлепшим погледом на егејској обали. Стрпљиво припремљени укуси из Турске и целог света очаравају и најзахтевније госте.


Током целог дана и вечери, можете уживати и забавити се са прјатељима у неком од кафића и барова, сваки другачијег амбијента. Хотел поседује и посластичарницу, која дизајном одише шармом француских кафића. „Caprice Petisserie“ увешће вас у слатки свет дезерта, својим чоколадним царством колача занимљивих облика, разним пудинзима, популарним макаронсима...


Titanic Deluxe Bodrum 5* ће бити ваше место за бег и уживање у комфору са најдражима. Налази се у понуди агенције „1 А Травел“, која има већ дугогодишње искуство са аранжманима у Турској и Египту. Целокупну понуду можете наћи на званичном сајту агенције, па и направити online резервацију, а за сва питања на раполагању је контакт центар – 011/655 78 00.

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације