Хургада је врло популарно летовалиште Египта, са широком понудом хотела, којом покрива баш свачије потребе. Туристи могу да бирају између породичних хотела са садржајима прилагођеним најмлађима, и хотела мирније атмосфере, створених за оне који желе приватност са својим пријатељима, или романтични бег у пару.

Данас бисмо вам пренели причу о једном посебном хотелу, који је увек топла препорука за садржајан породичан одмор. Desert Rose Resort 5* налази се десетак километара од центра Хургаде, у њеном јужном делу. Чаробно лепа башта, украшена мирисним и разнобојним цвећем, води до пешчане лагуне дуге читав километар, а поред ње још две плаже на отвореном мору, са којих се симпатичним мостићима стиже до бара за освежењем у виду пића сладоледа, или ужине. Мањи део плаже је са коралним гребеном, који ће бити интересантан онима који су заљубљени у посматрање подводног света, или онима који то још нису искусили, а имају жељу, а ту су наравно и базени за одрасле и децу.

Хотел Desert Rose 5* располаже са више од 900 смештајних јединица, подељених у 9 зграда, свака у сасвим другачијем амбијенту и окружењу, па сваки гост након боравка у хотелу има потпуно јединствено искуство. Како увек тежи да се унапређује и улепшава, Desert Rose 5* се ове године може похвалити свеже реновираним „Супериор“ собама, са погледом на цветно шаренило баште.

Хотелски комплекс је већ годинама омиљен међу посетиоцима Хургаде јер има одличан однос цене и квалитета услуге, па му се гости радо враћају. Захваљујући алл инцлусиве концепту хотела, нећете морати да бринете да ће нешто да вам недостаје и моћи ћете потпуно да се опустите, док услужно особље брине о вама.Уживаћете у разноврсним залогајима у главном хотелском ресторану „Палм“, или у неком од а ла царте ресторана, са италијанском и либанском кухињом или рибљим специјалитетима, које сваки гост има могућност да испроба, с обзиром да може изабрати један а ла царте ресторан дневно бесплатно. Уз све наведено, чекају вас освежавајући напици и заслађење у баровима који се нижу дуж цветне баште. Ту су и бројне активности, од аква парка, фитнеса, јоге и разних спортских терена.


Уколико прижељкујете прави породични одмор, хотел Desert Rose 5* је са својим бројним садржајима идеалан избор за вас. Организоване су бројне занимације у погледу анимације, како за одрасле, тако наравно и за оне најмлађе. Велики базени, тобогани, и специјалан дечији клуб „Ружица“, вођен на српском језику, базиран на игри, забави и учењу у оном најлепшем узрасту деце, када са ентузијазмом откривају свет око себе. Све је то радост за децу, али и за њихове родитеље који тиме могу да “украду” мало времена да се и сами одморе и релаксирају. Малишани ће на тај начин потпуно уживати у лету, али и ви ћете уживати да их видите широког осмеха.


Најмлађи чланови ваше породице ће сигурно дуго и са радошћу препричавати летовање у хотелу Desert Rose Resort 5*, а оно што је најбоље је да овај хотел припада категорији „двоје деце гратис“, па деца до чак 14 година бораве у хотелу сасвим бесплатно, што је, сложићете се, додатна погодност за сваког родитеља.Лето вас чека у Египту у свако доба године, а на вама је само да одредите датум када ћете се упутити ка овој егзотичној дестинацији. Затим можете приступити лакој и брзој online резервацији, на званичном сајту агенције „1 А Травел“, или потражити додатне информације путем контакт центра – 011/655 78 00.