Бодрум је прави драгуљ Егејске ривијере, који вам препоручујемо да посетите и сами се уверите у његове лепоте. Неодољиви град у луци, елегантан и луксузан, али истовремено и традиционалан и историјски, пријатно ће вас изненадити. За потпуни ужитак, на обали града се простире импозантан избор комфорних и луксузних хотела, а на вама је само да изаберете онај који је баш по вашој мери.

Хотел Lujo 5* налази се на 20 километара од центра Бодрума и 15 километара од аеродрома, потпуно јединствен и један од најекслузивнијих хотела у Турској.

Препустите се потпуном луксузу у интимности хотела, сакривеног међу бајковитим брдашцима и зеленим крошњама. Допустите да вас очара својим комфором и природним бојама, савршено уклопљен у своју околину, пружајући вам спектакуларан поглед на Егејско море. Одлучите се за хотел који је све подредио само вашем уживању, задовољству и испуњавању свих жеља, да би вам одмор протекао баш онако како сте замислили.

Било да идете на породични одмор са децом, или бисте да доживите незабораван медени месец, да се добро забавите или једноставно одморите у миру и тишини, хотел Lujo 5* ће искројити боравак по вашој мери.

Отворен у мају 2018. године, располаже са 10 типова соба са директним или делимичним погледом на море, које су распоређене у 13 четвороспратних блокова. Гостима је на располагању 9 базена, 7 a la carte ресторана, 11 барова, затворени базен, фитнес центар, парно купатило, сауна, слана соба и још много тога. За најмлађе ту су дечији базен, аква парк, „Kijo Club“, мини диско и игралиште. Хотел има две прелепе плаже са белим песком и понтоном површине 1.850м2.

Услуга хотела је luxury all inclusive, што значи да ни у једном моменту не морате да бринете да ће вам нешто недостајати, јер ће о томе бринути бескрајно услужно особље хотела.

Препоручујемо вам да се лично уверите у удобност хотела Lujo 5*, а први корак ка томе је да се распитате о свим детаљима у агенцији „1А Травел”, где можете добити све додатне информације и направити прави избор за ваше летовање.

Новина агенције је опција online резервације на званичном сајту, што је одлична уштеда времена и најбржи начин резервације. За сва питања можете позвати и контакт центар на 011/655 78 00.

(ПР)