Иако се полако поздрављамо са летом, у Турској топли дани никако нису прошли. Штавише, прогноза од 32 степена под ведрим небом у Анталији звучи идеално за купање и сунчање!

Анталија, као двомилионски, живописан град, увек је интересантна за куповину и обиласке културно-историјских локалитета, а и за посете ресторана, кафића и за ноћне изласке.

Њен занимљив садржај је један од пресудних разлога зашто је толико популарно летовалиште, али никако не бисмо занемарили ни чињеницу да обилује широким избором хотела врхунске услуге. Издвојили бисмо један од најтраженијих - Porto Bello Hotel 5*.

Налази се на сопственој плажи, издвојеном делу познате градске плаже Коњалти, а од центра градске вреве Анталије, удаљен је око 6 километара.

Таман толико да се можете одморити од гужве и буке, али не предалеко, уколико се те исте буке и гужве ужелите у току летовања. Са освртом на однос цене и квалитета услуге, хотел је одличан избор и за породични одмор, за парове без деце, као и за младе. Има своју 150 метара дугу шљунковиту плажу, на којој су сунцобрани, лежаљке и душеци бесплатни за госте хотела.

За гурманске ужитке, на располагању су главни ресторан “Палм”, два а ла царте ресторана (рибљи “Mangal“ и италијански “Alegria“), а за даље уживање и опуштање ту су и три бара („Lobby“, „Beach“ и „Саилорс“), и наравно дискотека, ако вас понесе расположење и топла анталијска ноћ.

Хотел има отворен и затворен базен, базен са тобоганима, а за најмлађе мини клуб (5 - 12 година) и дечији базен. Porto Bello Hotel 5* има дневне и вечерње анимације и музички програм, више врста спортских терена и игралишта, сауну и турско купатило.

Уз толико садржаја, сваки гост ће пронаћи свој кутак среће. Хотелска услуга је на бази all inclusive концепта - самопослуживање. Можете изабрати међу најразличитијим јелима у главном ресторану, за доручак, касни доручак, ручак, вечеру, поноћну ужину. Заборавите на одржавање линије, јер током целог дана на располагању су вам кекс, сендвичи, кафа, колачи, разне ужине и локална алкохолна и безалкохолна пића. Заиста ћете у овом хотелу уживати у свим сегментима свог одмора.
Оно што Porto Bello Hotel 5* чини још примамљивијим, јесте чињеница да припада специјалној категорији „двоје деце гратис“, па у њему деца до 13 година бораве потпуно бесплатно. За пријатан боравак породица, ту су посебне породичне собе, величине 54м2, са две собе одвојене вратима.

Ако преферирате all inclusive концепт за летовање, а све наведено до сада вам се допало, сигурно сте на добром путу да пронађете свој избор за одмор. Само замислите себе и своје најдраже покрај плаже, уз мирис мора, и схватићете да је време за фантастично путовање.
Најлакши начин да резервишете летовање сада је омогућен на сајту добро познате туристичке агенције „1 А Травел“. Онлајн резервација је идеалан начин да уштедите време, а уколико имате било какво питање, увек се можете информисати позивом контакт центра на 011/655 78 00.

(ПР)