Анталија, двомилионска метропола, главни је град истоимене регије. Већ годинама, ова туристичка дестинација, својом медитеранском климом и фасцинантним плажама привлачи нове и враћа старе посетиоце. Међу бројним хотелима у Анталији, издваја се IC Green Palace 5*.

Овај велелепни хотелски комплекс, који је отворен 2003. и реновиран 2015. године, налази се на око 25км од центра Анталије, сачуван од градске вреве, на својој пешчаној плажи. Баш како што би се и по самом његовом имену дало наслутити, посебна чар IC Green Palace 5* је раскошно зеленило у које је ушушкан. Мирисна борова шума, поносна, висока, стабла палми, пажљиво одржаване и брижно уређене баште са егзотичним врстама... Додајте на то прекрасно плаву боју медитеранског мора и симпатичне дрвене мостиће и бројне базене налик лагунама. Рај је ту, пред вама.


Хотел IC Green Palace 5* има преко четири стотине соба, различитих типова - стандардних, породичних, па и председничких апартмана, како би изашао у сусрет потребама најразличитијих гостију. Нема места за бригу ни када је у питању гастрономско уживање у питању, хотел пружа all Inclusive услугу, а поред главног ресторана, постоји чак још шест а ла царте ресторана са најразличитијим кухињама, од пикантне мексичке, преко традиционалне турске, све до ресторана са специјалитетима од рибе и морских плодова. Неколико барова и кафића на располагању су за освежење са ногу, или релаксацију уз капућино. Расхлађење од врелих анталијских дана може се наћи и на неком од шест базена хотела, са најразличитијим садржајима, попут базена са анимацијама или тобоганима. Наравно и на најмлађе се посебно мислило, тако да хотел има и дечији базен и клуб за децу са разноврсним анимацијама и тематским дневним и вечерњим забавама, па ће и њима боравак у хотелу остати у прелепом сећању.
Да ваш одмор буде потпун, да се максимално напуне батерије, то је нешто на шта се у хотелу IC Green Palace 5* посебно обраћа пажња. Комплекс поседује аутентични спа центар са сауном, ђакузијем, турским купатилом, где гости могу да се препусте и максимално опусте, како да би наградили своје тело, тако и да одморе очи, разбистре главу и саберу утиске. Оно што овај фитнес и спа центар посебно издваја су масаже, са традиционалним источним стиловима, па ће се гости после третмана осећати као да су на далеком Балију, а амбијент хотела ће тај осећај посебно употпунити.Посетите сајт агенције „1 А Травел“ и направите online резервацију, или позовите контакт центар на број 011/655 78 00 и љубазни запослени ће вам са задовољством препоручити неки од многобројних хотела из понуде, у Турској или Египту, избор је ваш, а све у циљу да вам одмор буде савршен.

(PR)