ОДМОР У БЕЛЕКУ ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Познат ланац хотела који има сталан квалитет

NovostiOnline

26. 08. 2019. у 08:00

ОДМОР У БЕЛЕКУ ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Познат ланац хотела који има сталан квалитет

Фото промо

Представљамо вам данас један од најлепших комплекса у Белеку, ексклузивном летовалишту Турске
Представљамо вам данас један од најлепших комплекса у Белеку, ексклузивном летовалишту Турске. IC Santai Family Resort 5*, својим садржајима и услугом испуњава сва очекивања гостију. Налази се на својој плажи, на 1,5км од места Кадрије и 7км од самог центра Belekа и сасвим је прилагођен породичном летовању.

Хотел пружа ултра алл инцлусивеуслугу, у оквиру које су, поред главног ресторана, гостима на располагању и 6 а ла царте ресторана различитих светских кухиња, 6 барова, дискотека и кафе. За пливање и сунчање, ту је прелепа 300м дуга пешчана плажа хотела, која је окружена разноликим зеленилом, што представља посебан угођај и употпуњује већ нестварну слику тиркизног мора. Уколико некоме слана вода случајно досади,

hotelима отворени и затворени базен, релакс и базен са анимацијама и тобоганима, па свако може да нађе оно што баш њему одговара. На најмлађе се посебно мислило, па су за њих ту дечији базени, аква парк са тобоганима, парк природе, игралиште, играоница, дечији ресторан и многи други садржаји који ће њихов боравак у овом хотелу учинити незаборавним.


Хотел IC Santai Family Resort 5*има укупно 464 собе, од стандардних до краљевских апартмана, а последњим реновирањем, у понуди хотела и агенције „1 А Травел“ су и нове Сwим уп собе, које представљају нешто посебно. Ове собе се налазе на простору између главне зграде и плаже, имају директан улазак у базен са терасе соба, што их и чини специфичним. Постоје два типа ових соба, Сун сwим уп, површине 37м2, имају једну велику собу са терасом која излази на базен, и предвиђене су за боравак двоје одраслих и двоје деце, и огромне Стар сwим уп собе, површине 71м2, са две собе, дневном собом, два купатила и наравно, незаобилазном терасом која излази на базен.У њима је могућ боравак за четири одрасле особе и двоје деце. Ове собе су идеалне за одмор једне породице са већим бројем чланова или више породица које путују заједно на одмор, што је, по речима запослених у агенцији „1 А Травел“ , веома чест случај међу њиховим клијентима.Да би боравак за госте био још приступачнији, овај хотел је из популарне категорије назване „двоје деце гратис” , тако да је у њему омогућен боравак за двоје деце узраста до 15 година, а да се притом за њих не плаћа смештај у хотелу, што ће свакако додатно олакшати вашу одлуку да баш у овом хотелу проведете време са породицом.Детаље о овом, али и још многим лепим хотелима, можете наћи на званичном сајту

„1 A Travel“агенције, где можете направити иonline rezervacijuhttps://www.1atravel.rs/, или се директно распитајте позивом контакт центра на 011/655 78 00.


(ПР)


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације