ПРАВО ЈЕ ВРЕМЕ ЗА ОДМОР: Сунчани дани, егзотичне баште и прекрасна плава боја Медитерана у Анталији

понедељак, 19. 08. 2019. у 08:00

ПРАВО ЈЕ ВРЕМЕ ЗА ОДМОР: Сунчани дани, егзотичне баште и прекрасна плава боја Медитерана у Анталији

Фото Промо

Међу морем предивних хотела у Анталији, истиче се један, кројен за породични одмор. Издваја се по невероватном зеленилу и бескрајном избору садржаја, па је веома популаран и добро познат међу туристима
Међу морем предивних хотела у Анталији, истиче се један, кројен за породични одмор. Издваја се по невероватном зеленилу и бескрајном избору садржаја, па је веома популаран и добро познат међу туристима. У питању је IC Green Palace Hotel 5*, на око 25км од центра Анталије, сачуван од градске вреве. Излази на своју, пешчану плажу и баш као што би се и по његовом имену дало наслутити, посебна чар IC Green Palace 5* је раскошно зеленило у које је ушушкан. Мирисна борова шума, поносна, висока, стабла палми, пажљиво одржаване и брижно уређене баште са егзотичним врстама...Додајте на то прекрасно плаву боју медитеранског мора, симпатичне дрвене мостиће и бројне базене налик лагунама. Рај је ту, пред вама.


Хотел IC Green Palace 5* има преко четири стотине соба, различитих типова - стандардних, породичних, па и председничких апартмана, како би изашао у сусрет потребама најразличитијих гостију. Нема места за бригу ни када је гастрономско уживање у питању, хотелпружа all inclusive услугу, а поред главног ресторана, постоји чак још шест а ла царте ресторана са најразличитијим кухињама, од пикантне мексичке, преко традиционалне турске, све до ресторана са специјалитетима од рибе и морских плодова. Неколико барова и кафића на располагању су за освежење са ногу, или релаксацију уз капућино. Расхлађење од врелих анталијских дана може се наћи и на неком од шест базена хотела, са најразличитијим садржајима, попут базена са анимацијама или тобоганима. Наравно и на најмлађе се посебно мислило, тако да хотелима дечији базен и клуб за децу са разноврсним анимацијама и тематским дневним и вечерњим забавама, па ће и њима боравак у хотелу остати у прелепом сећању.


Да ваш одмор буде потпун, да се максимално напуне батерије, то је нешто на шта се у хотелу IC Green Palace 5* посебно обраћа пажња. Комплекс поседује аутентични спа центар са сауном, ђакузијем и турским купатилом, где гости могу да се препусте и максимално опусте, како да би наградили своје тело, тако и да одморе очи, разбистре главу и саберу утиске. Оно што овај фитнес и спа центар посебно издваја су масаже, са традиционалним источним стиловима, па ће се гости после третмана осећати као да су на далеком Балију, а амбијент хотела ће тај осећај посебно употпунити.

Хотел IC Green Palace 5* се налази у понуди агенције „1 А Травел“, која је специјализована за аранжмане у Турској. Закорачите у свет путовања посетом званичног сајта агенције, где можете направити и onlineрезервацију, а за сва питања се можете обратити контакт центру на 011/655 78 00.

(PR)Пратите нас и путем иОС и андроид апликације