На само пет километара од старог центра Хургаде и аеродрома, налази се нови шетачки центар, Мемша. Ново језгро града, као идеално место за вечерње шетње и љубитеље куповине, красе бројни хотели који су са својим садржајима створени за уживање. Један од њих је Steigenberger Aqua Magic Resort 5*, лепо уређен хотелски комплекс, савршен за породице са децом и све оне који воле аква парк и спортове на води. Отворен је 2014. године и убрзо постао један од најтраженијих и најпосећенијих хотела у Hurgadi. Популарност је стекао са разлогом, и се хотелу радо враћају и препоручују га својим пријатељима. Професионално и услужно особље ће ваш угођај употпунити и побринути се да вам ништа не недостаје.

Хотел Steigenberger Aqua Magic Resort 5* има своју лепо уређену пешчану плажу са друге стране променаде, и до ње се може стићи кратком шетњом или шатл-голф возилом, које константно током дана превози госте хотела и нуди им брз и комфоран одлазак на плажу. За све вас који волите да завирите у магичан подводни свет Црвеног мора, постоји део са коралним гребенима, који вас неће оставити равнодушним и даће вам безброј разлога за роњење, било да сте већ искусни у активностима у води или се први пут упуштате у ову авантуру. Ако бисте радије време на плажи проводили релаксирајући се и слушајући умирујући звук лаганих таласа, за госте хотела су увек обезбеђене лежаљке са сунцобранима у оквиру Magic all inclusive концепта.

Собе хотела су удобне, лепо уређене, а посебна категорија су Јуниор Фамилy Суите и Фамилy Суите собе, посебно прилагођене породицама, како просторно, тако и ценовно, с обзиром да у њима деца до чак 13 година бораве сасвим бесплатно. Хотелима многобројне базене за одрасле и вашег мира који сте заслужили. За забаву ту је најлепши аква парк у Хургади, јединствени адут овог хотела и дефинитивно један од разлога због ког се многи гости враћају у Steigenberger Aqua Magic 5* из сезоне у сезону.


Сваки узраст детета захтева другачији приступ, па се хотел и на том пољу добро прилагодио и осмислио 3 забавна клуба, за различите узрасте: мини клуб – за најмлађе, од 2 до 4 године, дечији клуб – за мало старије, од 4 до 12 година, и теенс клуб – јасно је, за тинејџерско доба, од 13 до 16 година.

Наравно, као и сваки луксузан комплекс са 5 звездица,Steigenberger Aqua Magic 5* има и фитнес и спа центар, терене за разне спортове, ронилачки клуб, голф терене, интернет кафе, као и продавнице. Заиста нуди све што је потребно за раскошан и испуњен одмор. Уз све набројано, и Magic all inclusive услугу, јасно је зашто је ово један од најпопуларнијх хотела у Хургади. У агенцији “1 А Травел” можете се информисати о свим појединостима овог хотела, позивом контакт центра на 011/655 78 00, док на званичном сајту можете извршити online резервацију. Наградите себе и своју породицу добрим и квалитетним одмором.


(ПР)