ИЗУЗЕТАН ОДМОР НА КИПРУ: Elysium 5*, елеганција без премца

среда, 24. 07. 2019. у 08:00

ИЗУЗЕТАН ОДМОР НА КИПРУ: Elysium 5*, елеганција без премца

Фото Промо

Сунчани Пафос има дугу традицију, у време Античке Грчке и Рима био је главни град Кипра, а данас је град префињених и ексклузивних хотела
Сунчани Пафос топлог мора има дугу традицију, па је некада био и главни град Кипра, и то у време Античке Грчке и Рима. Данас је ово град префињених и ексклузивних хотела, а ми ћемо вам открити најлуксузнији међу њима, Elysium 5*.

На југозападној обали Кипра, само километар и по од Пафоса, европске престонице културе 2017. године, налази се луксузан и по свему изузетан хотел Elysium 5*. Симболичног имена, свакако повезаног са историјом места, овај раскошан објекат плени првим утиском споља, али ништа лошији утисак не оставља ни унутрашње уређење, услуга и гостољубивост особља, као и префињен асортиман пића и хране.

Већ сам Пафос је оаза по себи, а мала пешчана увала у којој се ушушкан и спокојан сместио хотел Elysium 5* је оаза у оази. Уживаћете у миру и тишини, нежним звуцима таласа и ветра у палмама, који благо расхлађује кожу пуну сунца. На вама је да се одлучите да ли ћете користити услугу пуног пансиона и препустити се у потпуности одмору, или пак желите да упознате и гастрономске знаменитости Кипра у неком од бројних, и не заборавимо рећи, одличних ресторана у Като или Ктимо Пафосу, па ћете се одлучити за полупансион или ноћење са доручком.

За љубитеље медитеранске кухиње, препорука је ресторан Зафрон, док за оне којима је дражи укус оријенталне хране, одличан мени има ресторан Апмене. Свакако, гости се могу и одлучити за један од пет a la carte ресторана у оквиру самог хотела. Осим споменутог, хотел има и два базена (отворени и затворени), као и два тениска терена, фитнес и аеробик центар, спа центар, библиотеку и просторију за играње шаха.
Специфичан, свечани спољашњи изглед хотела Elysium 5* прикладно допуњује врхунска услуга и фасцинантан ентеријер. Налази се на мањој пешчаној плажи, са дозом интимне атмосфере, што ће учинити да се осећате краљевски у месту где су се рађали краљеви и богиње.

Кипар је само једна од очаравајућих летовалишта у понуди агенције "1 А Травел", па можете изабрати и друге дестинације, као што су древни Египат или Турска, са најбољом понудом хотела за породични одмор. А ако већ имате одређену дестинацију и хотел на уму за ваше летовање, довољно је само да посетите званичан сајт агенције и уз само неколико кликова врло једноставно направите онлајн резервацију. За све додатне информације, ту је и контакт центар – 011/655 78 00.

(ПР)


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације