Аполонова обала” како се још назива Атинска ривијера која се протеже од престонице, западном обалом Атике, поред обале Сароничког залива до најјужније тачке, рта Сунион. Само мало даље од центра Атине, урбани пејзаж велике метрополе се мења у типичну слику грчких летовалишта.


У нашој агенцији, директним чартер летови за Атину мођете уживати у једном од најлепших делова Грчке.


Из велике понуде, издвајамо специјалне пакете за две особе:


Alexander Beach 4*, стандардна соба са погледом на море; услуга: полупансион; цена: 1099 евраза двоје


Evereden Beach 4*, deluxe собе; услуга: полупансион; цена: 1599 евра за двоје


London 3*, стандардна соба; услуга: полупансион; цена: 1049 евра за двоје


Athens Coast 4*, стандардна соба; услуга: полупансион; цена: 1099 евра за двоје


Поред лепих и уређених плажа украшених палмама, зеленилом и златним песком, а ноћу светлима елитних хотела, постоје и могућности за шопинг, разоноду младих као и безброј ресторана за гурмане.


Ноћни провод је такође изузетан, нарочито у великим бузуки клубовима у којима наступају звезде грчке естраде где до дубоко у ноћ свира музика.


Обавезно треба свратити и до оближњег језера Вулијагмени са термалном водом и спа изворима и провести читав дан у купању чак и зими (температуре воде 28 C°).


У наставку овог путовања до Суниона чекају Вас сусрети са питорескиним и апсолутно аутентичним селима као што су Саронида, Анависос, Фимари и Легрена. Рт Сунион је једнако и живописна, поетична и на посебан начин славна одредница на мапи Атике, највећег полуострва у Грчкој. Легенда казује да се баш на том месту догодио трагичан догађај захваљујући коме је Егејско море добило име.ЛУТРАКИ


Плажу Лутракија прекрива шљунак, а запљускује плаветнило нестварно чисте морске воде. Град је био и колевка древне грчке цивилизације, јер је његов централни положај, у комбинацији са познатим лековитим и природним минералним водама, био познат као најценејније бањско лечилиште још у античкој Грчкој.


Achillion 4*, услуга: полупансион; цена: 999 евраза двоје


Mantas 4* и Mantas Sea Side 3*, стандардна соба, услуга: полупансион; цена: 1049 евра за двоје


Club Hotel Casino Loutraki, делуџе соба поглед море, услуга: полупансион; цена: 1849 евра за двоје


Уз морску обалу је прелепо шеталиште дуж којег је начичкано на десетине кафеа, кафића и расторана с понудом која дарује осећај да сте приспели на дестинацију која превазилази многа очекивања. Педесетак метара даље је главна градска улица која се завршава симпатичним и неоптерећујућим градским тргом. У овом делу су заправо и сувенирнице, цвећаре, ресторани и кафеи, добро опремљене продавнице мешовите робе, маркети, али и хотели јер се до обале и мора, удаљеног највише 100 метара, лако стиже изукрштаним уличицама које повезују шеталиште и главну градску саобраћајницу.

И у тим попречним “сокацима” су опет хотели и хотели, али и зграде с двособним и трособним апатманима углавним у власништву Атињана који у дане викенда преплављују Лутраки. Лети се у Лутракију живи “сто на сат”. Бројни гости уживају у благодетима без стрепње да у тој гужви неће наћи место за себе. А до Лутракија се и брзо стиже. Трансфер модерним климатизованим аутобусима од ародрома у Атини до Лутракија не краде пуно времена. Вожња аутопутем траје око 45 минута.


За сва додатна питања и информације, позовите call центар агенције КонТики Травел на број 011 20 98 000 или посетите најближу пословницу.


За најактуелније понуде, запратите их на друштвеним мрежама: Facebookи Instagram

(PR)