Сјајна прилика да лето проведете у Егејској Турској

субота, 20. 07. 2019. у 12:00

Сјајна прилика да лето проведете у Егејској Турској
Мармарис је једно од најпопуларнијих и најпосећенијих летовалишта Турске. Пријатна медитеранска клима, шумовито залеђе и нестварно плава боја мора чини Мармарис магично привлачним

Мармарис је једно од најпопуларнијих и најпосећенијих летовалишта Турске. Пријатна медитеранска клима, шумовито залеђе и нестварно плава боја мора чини Мармарис магично привлачним. Идеална је дестинација за оне који уживају у добром проводу и ноћним изласцима јер град је препун добрих барова, оријенталних ресторана, дискотека с одабраном музиком.

Ово место се налази у близини споменика културе Ефеса, Милета и Пмукала, па уколико сте љубитељи историје свакако можете одвојити време и посетити неки од локалитета.

Пошебан шарм Мармарису даје стара рибарска лука у којој су данас усидрене неке од најлуксузнијих јахти.

Од старог дела града, уз пешчану плажу, пружа се дуго шеталиште уз које се нижу хотели, ресторани, барови и продавнице које задовољавају свачији укус. Ово је град који никада не спава. Посебно је позната Улица барова у самом центру где се налазе на десетине клубова и дискотека са најразличитијим програмима и садржајима. Продавнице се скоро никада и не затварају. Мармарис такође има и велики покривени градски базар, где у хладовини, уз мало трговачке вештине, можете по изузетно повољним ценама купити разне ствари.

Фетије је модеран туристички град са пуно сунца и невероватним богатством споменичке културе.

Ово место изузетног шарма красе велика марина, живописни базари, куће грађене у етно-стилу и планински пејзаж у позадини.

Ноћни живот, као и у већини турских приморских градова, пружа добре могућности за забаву, од барова са оријенталном музиком и заводљивим плесом трбушних плесачица, до модерно уређених дискотека .

Олу Дениз – Плава лагуна, званично најлепша плажа Медитерана (национални парк), налази се 12 километара од центра Фетија. Окружена је падинама планине Баба, обрасла четинарском шумом, што доприноси стварању посебно погодних климатских услова. Плажа Олу Дениз дуга је три километра, прекривена прекрасним, ситним шљунком, а завршава се спрудом који велику, мирну лагуну одваја од отвореног мора.

У оквиру летње понуде туристичке агенције Big Blue можете одабрати неки од хотела за потпуни ужитак у ова два града у Егејској регији Турске са ALL INCLUSIVE услугом.

Aegen Park 3* Marmaris се налази на само 600 м од центра града Мармариса. Хотел заузима површину од 3400 м2. Градска пешчано-шљунковита плажа је удаљена 50 м од хотела. Хотел је реновиран 2013. године. Препоручује се млађој популацији јер се налази у близини тржних и забавних центара. Цена по особи од 479€.

Poseidon Hotel 4*Marmaris је усидрен на пешчано-шљунковитој плажи која је обележена плавом заставом као печатом квалитета. Позициониран је на само два километра од центра Мармариса, летовалишта које гостима уз све друго пружа и максимум уживања као и атрактивну околину са историјским локалитетима. Цена по особи од 589€.

Oludeniz Resort by 3 Hotels 4* Fetije је један од ретких хотела који има сопствени део на пешчаној плажи Олудениз, удаљеној свега 50 м од хотела. Изграђен 1986. године на изузетној локацији, у подножју планине Баба на самој обали мора, са спектакуларним погледом на пешчану плажу и увалу у светски познатој ‘’Плавој лагуни’’. Цена по особи од 899€.

Liberty Hotels Lukia 5* Fetije је познат по томе да посебно обраћа пажњу на своје најмлађе госте те је на 22.000 м2 подигнут предиван комплекс звани ''Дечији рај'' са базеном чак и за најмању децу, мистериозном пећином и дечијим амфитеатром. Хотелска пешчано-шљунковита плажа нуди низ задовољстава поготово за породични одмор. Цена по особи од 1359€ на базиULTRA all inclusive услуге.

За сва додатна питања и информације, позовите call центар агенције Big Blue на број 011 41 41 411 или посетите најближу пословницу.

За најактуелније понуде, запратите их на друштвеним мрежама:Facebook Instagram

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације