Шармантни центар егејске Турске - Бодрум

уторак, 16. 07. 2019. у 12:00

Шармантни центар егејске Турске - Бодрум

Фото: Промо

Сјаjна прилика да лето проведете у егејској Tурској
Бодрум је град боема и уметника, космополитски центар турске обале. Препознатљива архитектура, очувани споменици прошлости, велика марина и бројне пешчане плаже које умивају воде прелепог Егејског мора, мноштво зеленила и гостопримљиви домаћини, модерни хотели и хотелски комплекси, кафеи, ресторани, дискотеке и галерије, само су део шарма овог надасве љупког летовалишта.

Изграђен на рушевинама античког Халикарнаса, од малог рибарског места овај град је сада једно од најатрактивнијих летовалишта Турске.

Познат и као Херодотово место рођења, данас је заштићена марина у којој су усидрене луксузне јахте, а сви љубитељи историје ће имати прилику да посете бројне историјске локалитете који сведоче о културном наслеђу овог места.

Бодрум је и град изненађења који вам поред доброг одмора нуди и једнако атрактиван шопинг на бројим базарима али и изузетно богат ноћни живот. Овде је ноћ заправо музика, за све генерације и укусе.

Уколико желите да уживате у турским специјалитетима, прошетате се надалеко чувеним базаром, а уједно уживате у топлом егејском мору онда је ово права дестинација за вас. Уз понуду Big Blue туристичке агенције и услугу љубазних турских домаћина доживећете прави одмор.

Полазак је 26. јула, аранжмани су базирани на 8 дана / 7 ноћи:АYАЗ АQУА 4*, All inclusive, цена по особи 519 евра
Налази у заливу Гумбет, на само 3 км од центра Бодрума. Хотел чини седам троспратних блокова у којима се налази 100 стандардних соба и има сопствену пешчану плажу.

JASMIN BEACH 4*, All inclusive, цена по особи 579 евра
Удаљен је само 3 км од центра Бодрума до којег се брзо стиже локалним долмушима. Необично разноврстан садржај за хотел те категоризације апсолутно га издваја из понуде и сваки одмор чини квалитетнијим.

MIO BIACO 4*, All inclusive, цена по особи 599 евра
Хотел је смештен на сопственој пешчано-шљунковитој плажи, која је награђена плавом заставом. Део хотела налази се директно на плажи, а део преко пута улице и повезан је подземним пролазом.ARMONIA HOLIDAY VILLAGE 5*
, All inclusive плус, цена по особи 659 евра
Један од хотела са најлепшом плажом на обалама Бодрума, награђеном плавом заставом Унесцо-а. Саграђен је 1989. године на површини од 20.000 м², али је 2016. потпуно реновиран и прилагођен потребама савременог путника.

За сва додатна питања и информације, позовите инфо-центар агенције Big Blue на број 011 41 41 411 или посетите најближу пословницу.За најактуелније понуде, запратите их на друштвеним мрежама: Big Blue Facebook, Big Blue Instagram и Big Blue Twitter.

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације