ЛЕТУЈТЕ НА ТУРСКИ НАЧИН: Ultra all inclusive услуга и бесплатан смештај за децу до 15 година у пратњи две одрасле особе

03. 07. 2019. у 08:00

ЛЕТУЈТЕ НА ТУРСКИ НАЧИН: Ultra all inclusive услуга и бесплатан смештај за децу до 15 година у пратњи две одрасле особе

Фото Промо

Можете очекивати да ћете бити окружени природним лепотама и дугим булеварима које прате редови палми, као и омамљујуће свежим мирисом мора, због ког ћете пожелети да застанете и дишете пуним плућима
Како изгледа летовање у Анталији? Можете очекивати да ћете бити окружени природним лепотама и дугим булеварима које прате редови палми, као и омамљујуће свежим мирисом мора, због ког ћете пожелети да застанете и дишете пуним плућима. Очараће вас бескрајно дуге пешчане плаже, топло море током целе сезоне и дуги сунчани дани. Упознаћете се са летовањем на турски начин, које ни по чему није просечно, већ потпуно изванредно, а подразумева опуштање у потпуности на приватној плажи хотела и луксуз који се никада не заборавља. Са низом хотела категорије 5* и алл инцлусиве или чак ultra all inclusive услугом, Анталија је летовалиште у ком вам неће требати новчаник од момента када уђете у хотелски комплекс. Једноставно, гостима је све обезбеђенео у самом хотелу.

Турска је место за сваког турситу, али је посебно погодна за породице са децом. Уз многобројне садржаје у хотелу, вашој деци ће увек бити забавно, а ви само треба да се навикнете на максималне дозе уживање. Не звучи нимало тешко, зар не? Додатно ће вас одушевити што многи хотели припадају посебној категорији названој „двоје деце гратис“. То значи да двоје деце, у пратњи две одрасле особе, бораве у хотелу потпуно бесплатно. Ми бисмо издовјили два хотела из истог ланца, који припадају овој категорији, а у њима деца која имају и до 15 година летују гратис.

Оба рангирана са 5* и са ултра алл инцлусиве услугом, Kervansaray Kundu 5* и Kervansaray Lara 5* годинама уназад су оправдали поверење својих гостију по питању сваког аспекта хотелске услуге - смештаја, исхране, услуге и додатних садржаја. Оба се налазе на пешчаној плажи која припада самом хотелу и на којој гости имају могућност да користе опрему за плажу (лежаљке, сунцобране, душеке и пешкире) без додатне надокнаде. И Лара и Кунду располажу са спа центром, у којем се гости могу упознати са неким новим садржајима за релаксацију, са којима се раније нису сусретали или се једноставно опустити у свом омиљеном виду wellness забаве. На располагању гостима су сауна, турско купатило (хамам) и ђакузи.

Хотели јесу омиљени међу породицама, али су врло често, због близине центра и забавних садржаја, веома популарни и међу младима. Чак и без планирања времена ван хотела, ни породицама, ни младим људима неће бити досадно. Сами хотели су врло иновативни и вредни по питању додатних услуга и садржаја забавног карактера.

У хотелу Kervansaray Lara 5*гости могу да уживају у широкој лепези ресторанске услуге - осим главног ресторана, хотел располаже са још три а ла царте ресторана, различите, а веома богате понуде. Апсолутно иста ситуација је и у другом хотелу, Kervansaray Kundu 5*, па тако прави гурмани могу да уживају у интернационалној и турској кухињи, али и у укусима из Италије или специјалитетима од рибе.

Када одлучите да резервишете летовање, најбитније је да будете брзи у резервацији хотела, да бисте загарантовали место у хотелу који вам се допада. Агенција „1 A Travel“ нуди најлакши и најбржи начин резервације, а то је могућност онлине резервације. Посетите званичан сајт агенције и изаберите летовање по вашој мери.

(ПР)


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Minka

03.07.2019. 18:03

Zanima me Turska all tri odrasle osobe dete sedam godina avio prevoz od 17 avgusta povoljnije hvala

Сандро

04.07.2019. 10:02

@Minka - Је ли могуће да има људи који очекују да им се на овај начин одговори ?

Rade Bg

04.07.2019. 17:17

Verujem u tursku uslugu,ali! Nisam dosao na more da bih se kupao u bazenu niti da zderem niti da pijem! Kada idem na more prvo gledam plaze kakve su. Drugo,gledam smestaj da je kulturan i bez buke.Trece, gledam sta mogu sa porodicom da vidimo u blizini neke istorijske ili prirodne lepote. A to restorani sto spremaju mozda jednom ili ni jednom. Vrlo dobro znam kakve su hotelske i restoranske usluge! Hvala.