Ако сте овог лета одлучили да откријете Анталијску ривијеру, најпопуларнију летњу дестинацију Турске, наша препорука је да вам полазна тачка буде Белек, а открићемо и зашто.

- Белек је довољно ушушкан да бисте имали приватност која вам је потребна на одмору, али и довољно близу главног града регије, Анталије и самог аеродрома, да бисте брзо и удобно стигли до одабраног хотела.

- Такође, Белек и његова околина обилују историјским знаменитостима вредним пажње, па летовање може бити врло разноврсно, уколико волите обиласке.

- Ово модерно летовалиште на Медитераској обали постало је и популарно по голфу, са пространим и одлично опрељеним голф теренима.

- Када су у питању природне лепоте, Белек је дом многим специфичним врстама биљака које се не могу нигде другде видети, али и прави рај за птице. Овде живи чак 109 врста птица, а међу њима и посебна врста сове, Тито Алба, која је постала и симбол града Белека.

- Никако не бисмо занемарили ни чињеницу да се у Белеку налази велики избор луксузних хотела, који представљају прави пример за квалитетан смештај и беспрекорну услугу. Посебан акценат се ставља на садржаје за децу, па родитељи немају никакву бригу и могу да доживе одмор у правом смислу те речи.


Управо један од најлепших комплекса у Белеку прилагођених породичном летовању је хотел Santai Family Resort 5*, који својим садржајима и услугом испуњава сва очекивања гостију. Налази се на својој плажи, на 1,5км од места Кадрије и 7км од самог центра Белека. Хотел пружа ultra all inclusive услугу, у оквиру које су, поред главног ресторана, гостима на располагању и 6 а ла царте ресторана различитих светских кухиња, 6 барова, дискотека и кафе. За пливање и сунчање, ту је прелепа 300м дуга пешчана плажа хотела, која је окружена разноликим зеленилом, што представља посебан угођај и употпуњује већ нестварну слику тиркизног мора. Уколико некоме слана вода случајно досади, хотел има отворени и затворени базен, релакс и базен са анимацијама и тобоганима, па свако може да нађе оно што баш њему одговара. На најмлађе се посебно мислило, па су за њих ту дечији базени, аква парк са тобоганима, парк природе, игралиште, играоница, дечији ресторан и многи други садржаји који ће њихов боравак у овом хотелу учинити незаборавним.


Хотел IC Santai Family Resort 5* има укупно 464 собе, од стандардних до краљевских апартмана, а последњим реновирањем, у понуди хотела и агенције „1 A Travel“ су и нове Swim up собе, које представљају нешто посебно. Ове собе се налазе на простору између главне зграде и плаже, имају директан улазак у базен са терасе соба, што их и чини специфичним. Постоје два типа ових соба, Sun swim up, површине 37м2, имају једну велику собу са терасом која излази на базен, и предвиђене су за боравак двоје одраслих и двоје деце, и огромне Star swim up собе, површине 71м2, са две собе, дневном собом, два купатила и наравно, незаобилазном терасом која излази на базен. У њима је могућ боравак за четири одрасле особе и двоје деце. Ове собе су идеалне за одмор једне породице са већим бројем чланова или више породица које путују заједно на одмор, што је, по речима запослених у агенцији „1 A Travel“, веома чест случај међу њиховим клијентима.


Да би боравак за госте био још приступачнији, овај хотел је из популарне категорије назване „двоје деце гратис”, тако да је у њему омогућен боравак за двоје деце узраста до 15 година, а да се притом за њих не плаћа смештај у хотелу, што ће свакако додатно олакшати вашу одлуку да баш у овом хотелу проведете време са породицом.


Детаље о овом, али и још многим лепим хотелима можете наћи на званичном сајту „1 A Travel“ агенције, или се директно распитати позивом контакт центра на 011/655 78 00.

(ПР)