Колико заправо кошта роминг?

NovostiOnline

среда, 26. 06. 2019. у 14:02

Колико заправо кошта роминг?
Ако планирате кратко викенд путовање, Вип мобиле нуди и мањи пакет за овакве ситуације, са 500 МБ које можете искористити током три дана
Када се одлучимо да негде отпутујемо увек правимо процену трошкова и трудимо се да нам пут донесе задовољство, али и да не представља превелико оптерећење за буџет. Поред основних трошкова пута, смештаја и хране увек се поткраду и други непланирани трошкови, а телефонски рачун након пута је један од њих.


Навикли смо да у иностранству телефон готово и не користимо, осим ако нам је доступан wи-фи или у случају једне поруке дневно са обавештењем добро сам, јер је саобраћај у ромингу неколико пута скупљи у односу на домаћи саобраћај.


Али да ли коришћење телефона у ромингу стварно толико кошта? Шта ако је могуће да телефон користимо ван земље, а да када стигнемо кући не видимо рачун који ће бити велики издатак за наше финансије? Вип мобиле се побринуо да креира најбољу понуду роминг додатака која је прилагођена потребама путника и омогућава несметану комуникацију у иностранству.


Додаци од 1ГБ, 3ГБ и чак 10ГБ интернета, за 7, 14 односно 30 дана, омогућавају путницима сав комфор коришћења интернета без сталне потраге за wи-фи мрежом, као и сналажење у тренутку у 40 различитих земаља где додаци важе, а које можете видети на сајту.


Ако планирате кратко викенд путовање, Вип мобиле нуди и мањи пакет за овакве ситуације, са 500 МБ које можете искористити током три дана.


За све оне који су верни црногорском приморју, Вип има и посебан роминг додатак са 3 ГБ интернета и 100 минута одлазних позива ка свим мрежама у Србији и Црној Гори, за само 999 динара у трајању од 30 дана, док ће светске путнике обрадовати и Глобал додаци, који важе и за САД, Канаду и Кину, а обухватају 50 или 100 минута или смс-ова, у зависности од ваших потреба.


Додатно, Вип у својој понуди има и Роминг Плус годишњи додатак, савршен за доказане авантуристе који су веома често на путу – када га активирате, он за само 499 динара месечно пружа 6 ГБ интернета, али и Генерали путно осигурање које покрива и скијање и сноwбоардинг.


Посебно је важно што чак иако се догоди да потрошите сав интернет које сте уплатили, сваки следећи потрошени мегабајт наплаћује по цени од једног динара – баш као да сте код куће.


Вип мобиле се побринуо да нормална комуникација у иностранству постане стандард, шифре за wи-фи прошлост, а трошкови саобраћаја у ромингу приступачни. Сада само остаје да се спакујете и да на пут понесете најважније, Вип роминг додатке.


(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације