Било да тражите дестинацију на којој ћете се потпуно опустити, или ипак место на ком ћете се добро провести, Бодрум ће вам пружити све што сте замислили. Неодољиви град у луци, елегантан и луксузан, али истовремено и традиционалан и историјски, пријатно ће вас изненадити.

Са својим кристалним морем, Бодрум се простире дуж Егејске обале, на само 20 минута од грчког острва Кос. Прави драгуљ и новина у агенцији „1А Травел“, који вам препоручујемо да посетите да бисте се и сами уверили у његове лепоте.

Прошетајте слатким малим улицама Бодрума, правим мирисним алејама, уз чије се ушушкане плаво-беле кућице пење цвеће божанствених боја. Прави рај за прављење савршених фотографија, које ћете понети са собом као успомену са незаборавног одмора.

Утоните у удобне лежаљке на бескрајно дугим плажама, покрај барова који ће вам пружити освежење у врелим летњим данима. Не пропустите да посетите историјске знаменитости Бодрума, као што је тврђава светог Петра, која се поносно уздиже на месту на ком се сусрећу Егејско и Средоземно море, као и једно од 7 светских чуда античког света, Маузолеј у Халинкарасу. У вечерњим сатима можете видети ону другу, забавну страну Бодрума и осетити атмосферу богатог ноћног живота, упутити се ка неком примамљивом ресторану или издвојити време за куповину у шареноликим продавницама које нуде све од сувенира и одеће, па до ручно прављеног накита. За потпуни ужитак је ту велики избор комфорних и луксузних хотела, а на вама је само да изаберете онај који је баш по вашој мери.

Ми бисмо посебно истакли хотел који пружа доживљај као из филма!

Овако нешто доживећете једино у хотелу The Bodrum By Paramount H&R 5*, који ће вам пружити све што сте замишљали, па и више од тога. Да хотел одише луксузом говори и сам назив услуге који нуди, луxурy алл инцлусиве. Шта то значи? То значи да је посебна пажња посвећена сваком госту и његовим очекивањима, да у хотелу који се простире на 110 000 м2 имате безброј могућности, са правим холивудским доживљајем на дохват руке. За незаборавно искуство, хотел у понуди има потпуно аутентичан спа центар, у ком можете бирати између најразличитијих третмана, који ће бити прави лек за вашу душу и тело. Сваки моменат проведен на одмору треба да буде специјалан, па је велики труд уложен и у уметност спремања хране. Поред главног ресторана са веома богатим и софистицираним менијем, хотел нуди и 3 а ла царте ресторана, од којих је сваки дизајниран са пуно укуса и стила. Битно је нагласити и да се хотел налази на одличној локацији, на десетак километара од центра Бодрума, па лако можете истражити лепоте овога града.Упознајте се што боље са летњим понудама посетом званичног сајта агенције „1 А Травел“, пронађите своју идеалну дестинацију и направите резервацију брзо и лако на самом сајту, или уколико имате још неку недоумицу, позовите контакт центар на 011/655 78 00 и радо ћемо одговорити на сва ваша питања.