НАЈПОПУЛАРНИЈИ ХОТЕЛИ У ХУРГАДИ: Чаробно море, топлина сунца и мноштво садржаја, све на једном месту

среда, 22. 05. 2019. у 08:00

НАЈПОПУЛАРНИЈИ ХОТЕЛИ У ХУРГАДИ: Чаробно море, топлина сунца и мноштво садржаја, све на једном месту
У приобаљу Хургаде нижу се атрактивни хотели, велики број из светски познатих ланаца. Многи Хургаду из тог разлога називају градом хотела

У приобаљу Хургаде нижу се атрактивни хотели, велики број из светски познатих ланаца. Многи Хургаду из тог разлога називају градом хотела. Оно што се у овим хотелима подразумева је висок квалитет, увек љубазно особље и богата понуда хране и садржаја у оквиру алл инцлусиве концепта. Све са циљем да се гости осећају добродошлим на сваком кораку.

Први већи хотелски комплекси никли су у Хургади шездесетих година, са приватним плажама, разноликим садржајима, уобличени савременом архитектуром са додиром оријента. Туристичка агенција „1 A Travelса традицијом и ове године у својој понуди има најлепеше хотеле, а данас ћемо вам открити која су то два најпосећенија хотела Хургаде, које туристи најрадије бирају за свој одмор.

Хотел Desert Rose 5*, огроман хотелски комплекс ушушкан у раскошну, цветну башту, налази се десетак километара од центра Хургаде. Сваки део хотела представља посебан кутак, уређен на оригиналан начин, па ћете се, шетајући од рецепције до плаже, на сваком кораку изнова одушевљавати најразличитијим садржајима.

Дан у хотелу Десерт Росе 5* можете започети јогом, или се разбудити аеробиком, затим уживати на лепо уређеној пешчаној плажи у облику лагуне, дугој читав километар.

Поред ње, гостима су на располагању још две плаже на отвореном мору, као и понтон. Услуга се базира на концепту алл инцлусиве, по принципу самопослуживања, а осим главног ресторана, гостима су на располагању и а ла царте ресторани италијанске и либанске кухиње, са најлепшим укусима оријента, као и један рибљи ресторан, уређен у морнарском стилу.

То наравно није све. Хотел има бројне барове, на плажи, поред базена и у башти, а на дечију радост, аква парк са 6 тобогана и дечији клуб Ружица, са анимацијом на српском језику. Малишани ће на тај начин потпуно уживати у летовању, али и ви ћете, што их видите широког осмеха.

У новој шетачкој зони Мемша, налази се још један одличан хотел вредан помена, Continental Hurghada 5*. Поседује једну од најлепших плажа Хургаде, на којој ћете уживати у шареном хладу, под високим, бујним палмама и сунцобранима од трске. Како прилазите мору, постаће вам јасне све очаравајуће приче које сте слушали о Црвеном мору, у памћење ће вам се урезати тиркизни рај пред вама, док вам кожа упија топлу енергију сунца. Већ на улазу у хотел, у пријатној атмосфери лобија, уверићете се да је све подређено удобности и уживању.

Лежерни и ненаметљиви луксуз, мир и тишина, све што вам је потребно уколико трагате за одмором у правом смислу, на ком ћете напунити батерије за све наредне изазове са којима се сусрећете и на послу и у приватном животу. Хотел Continental Hurghada 5* је један од оних у ком је врло добар однос квалитета и цене, а у оквиру алл инцлусиве услуге, гости имају на располагању бројне садржаје, попут а ла царте ресторана, базена и разних анимација.

Лето је на прагу, па је дошло и време за одлуке о одмору. Уколико изаберете било који од хотела из наше препоруке, сигурно нећете погрешити, а „1 A Travel“ има још много тога да понуди за одмор у врелим летњим данима. Проналажење идеалног места за летовање је увек узбудљиво, зато је наша препорука да посетите званичан сајт агенције и нека планирање почне!

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације